Για την ερχόμενη Κυριακή (2/7) στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, στο δημαρχείο Πάρου, ορίστηκε η διεξαγωγή της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κυκλάδων (Ε.Π.Σ.Κ.).

Σύμφωνα με τη σχετική πρόσκληση σε όλα τα σωματεία – μέλη της Ένωσης, τα θέματα της ημερήσιας διάταξης που θα συζητηθούν είναι:

  1. Ανάγνωση καταλόγου και επικύρωση των πληρεξουσίων αντιπροσώπων για την διαπίστωση της απαρτίας.
  2. Εκλογή δύο (2) Γραμματέων για την τήρηση των Πρακτικών της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης, σύμφωνα με το καταστατικό Άρθρο 28 παρ.2, όπου προεδρεύει ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Κ. (Άρθρο 28 παρ. 1 του Καταστατικού).
  3. Διοικητικός Απολογισμός 2022-2023.
  4. Έγκριση Διοικητικού Απολογισμού.
  5. Οικονομικός Απολογισμός.
  6. Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής.
  7. Έγκριση Οικονομικού Απολογισμού.
  8. Έγκριση Οικονομικού Προϋπολογισμού.
  9. Γενικά Θέματα – Προτάσεις.

Τα πληρεξούσια των αντιπροσώπων των σωματείων θα κατατεθούν μέχρι αύριο Πέμπτη (29/6) στη γραμματεία της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων και όπως τονίζεται η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη. Άλλωστε, πέραν του τυπικού σκέλους, αλλά και των διοικητικών και οικονομικών απολογισμών, αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον κυρίως οι προτάσεις για την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

Υπενθυμίζεται ότι, δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου στη Γενική Συνέλευση ης Ε.Π.Σ.Κ. έχουν τα σωματεία που πληρούν τις προϋποθέσεις των άρθρων του ν. 2725/1999, ενώ οι αντιπρόσωποι πρέπει να είναι μέλη του διοικητικού συμβουλίου του εκάστοτε σωματείου.