Αύριο Κυριακή (24/9) από τις 8.00 το πρωί έως τις 8:00 το βράδυ θα διεξαχθεί ο β’ γύρος της εσωκομματικής εκλογικής διαδικασίας στον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για την ανάδειξη νέου προέδρου, με τον Στέφανο Κασσελάκη και την Έφη Αχτσιόχλου να διεκδικούν τη θέση της νέας ηγεσίας.

Στην αυριανή εκλογική διαδικασία, δικαίωμα ψήφου έχουν όσοι και όσες ψήφισαν στις εκλογές της 17ης Σεπτεμβρίου και όσοι και όσες είναι μέλη του ΣΥΡΙΖΑ και είναι καταχωρημένοι στο μητρώο μελών (νέα μέλη δεν έχουν δικαίωμα εγγραφής και ψήφου). Οι ψηφοφόροι θα πρέπει να έχουν μαζί τους αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης ή βιβλιάριο υγείας ή άδεια διαμονής ή visa ή μπλε βεβαίωση.

Συνολικά έχουν οριστεί 538 εκλογικά τμήματα σε όλη τη χώρα, ενώ στην Πάρο -όπως και στον α’ γύρο- τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ θα μπορούν να ψηφίζουν στα γραφεία της Κοινότητας Πάρου, στην Παροικιά.

Θυμίζουμε ότι την π. Κυριακή (17/9) ο κ. Κασσελάκης ήταν πρώτος με ποσοστό 44,91% και η κ. Αχτσιόγλου ακολούθησε στη δεύτερη θέση με ποσοστό 36,18%, σε μία διαδικασία που ψήφισαν συνολικά 148.821 (παλιά και νέα) μέλη του ΣΥΡΙΖΑ.