Σειρά συναντήσεων με τη φυσική ηγεσία του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας, πραγματοποίησαν το διήμερο 27-28 Απριλίου ο πρόεδρος και ο γενικός γραμματέας της Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομίας Νοτίου Αιγαίου. Στο πλαίσιο των συναντήσεων τέθηκαν τα κυριότερα ζητήματα που απασχολούν το προσωπικό και τις Αστυνομικές Υπηρεσίες στο Νότιο Αιγαίο με λεπτομερές ενημερωτικό υπόμνημα.

Συγκεκριμένα οι συναντήσεις έγιναν με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο κ. Λάζαρο Μαυρόπουλο, τον Υπαρχηγό, Αντιστράτηγο κ. Γεώργιο Δούβαλη, τον Προϊστάμενο του Επιτελείου του Αρχηγείου, Αντιστράτηγο κ. Ελευθέριο Γκαρίλα, τον Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος, Αντιστράτηγο κ. Νικόλαο Σπανουδάκη, τον βοηθό του Προϊστάμενου του Επιτελείου του Αρχηγείου, Υποστράτηγο κ. Εμμανουήλ Δουρβετάκη, τον Προϊστάμενο του Κλάδου Τάξης, Υποστράτηγο κ. Γεώργιο Μιχαλόπουλο και τον Προϊστάμενο Κλάδου Διαχειριστικής – Τεχνικής Υποστήριξης και Πληροφορικής, Υποστράτηγο κ. Δημήτριο Παντελή.

Από τη Ηγεσία διαβεβαιώθηκε ότι κατά τη φετινή τουριστική περίοδο οι Αστυνομικές Υπηρεσίες της Περιφέρειας μας θα ενισχυθούν με προσωπικό τουλάχιστον στα περσινά επίπεδα, καθώς και με ειδικές ομάδες. Επίσης, υπήρξε ενημέρωση για την εξέλιξη αιτημάτων επί υπηρεσιακού θέματος που αφορά στην επιχειρησιακή ανταπόκριση σε νησιά του Νοτίου Αιγαίου.