Η περιοδεία του υποψήφιου βουλευτή Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Φίλιππου Φόρτωμα, συνεχίστηκε με την επίσκεψή του στην Πάρο και την Αντίπαρο.

Αρχικά, ο κ. Φόρτωμας, επισκέφθηκε την Αντίπαρο (7/5) και παρευρέθηκε στον Εσπερινό για τον εορτασμό του Αγ. Ιωάννη του Σπηλιώτη που βρίσκεται στο φημισμένο Σπήλαιο του νησιού. Στη συνέχεια συναντήθηκε με τον Δήμαρχο, Τάσο Φαρούπο και ενημερώθηκε για τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στο νησί, σε συνεργασία με την Ελληνική Κυβέρνηση.

Την επόμενη ημέρα (8/5), ο υποψήφιος βουλευτής επισκέφθηκε την Πάρο και παρευρέθηκε στο παραδοσιακό πανηγύρι του Αγ. Ιωάννη του Θεολόγου στον Δρυό. Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, πραγματοποίησε συναντήσεις εργασίας με τον Δήμαρχο Πάρου, Μάρκο Κωβαίο και με τον Έπαρχο, Κώστα Μπιζά, στις οποίες συζητήθηκαν όλα τα θέματα αρμοδιότητάς τους και ενημερώθηκε για τα υπό εξέλιξη και προγραμματισμένα έργα., ενώ ακολούθως, επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας Πάρου και συνατήθηκε με την πρόεδρό του, Μαρία Κουτσονικολή.

Στην τελευταία ημέρα (9/5) της τριήμερης επίσκεψής του, ο κ. Φόρτωμας, επισκέφθηκε αρχικά τον Κώστο, όπου συναντήθηκε με την πρόεδρο, Ειρήνη Ρούσσου στο γραφείο της Κοινότητας και στη συνέχεια συναντήθηκε στην πλατεία του χωριού με κατοίκους και συζήτησε μαζί τους. Τελευταίος σταθμός ήταν η Νάουσα, όπου επισκέφθηκε το γραφείο της Κοινότητας και πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας με τον πρόεδρο, Παντελή Μπαφίτη. Ακολούθησαν συναντήσεις με αρκετούς φίλους και μέλη της Νέας Δημοκρατίας, όπου του δόθηκε η ευκαιρία να αναπτύξει ενδελεχώς την προσφορά και τη στήριξη της Κυβέρνησης και του Κυριάκου Μητσοτάκη, στην τοπική κοινωνία του νησιού.

Μετά το πέρας της περιοδείας του, ο κ. Φόρτωμας δήλωσε:
«Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αλλά και ο ίδιος προσωπικά έχουμε σταθεί κοντά στους κατοίκους και στις ανάγκες τόσο της Πάρου, όσο και της Αντιπάρου και τα τέσσερα χρόνια της θητείας μας. Τα έργα που έχουν εγκριθεί για τα δύο νησιά, αποδεικνύουν το έμπρακτο ενδιαφέρον και τη στήριξη στους δύο δήμους καθώς και τον σεβασμό στους κατοίκους και στην τοπική κοινωνία! Μαζί θα συνεχίζουμε να δουλεύουμε και την επόμενη τετραετία!».