Στον απόηχο της μεγάλης συγκέντρωσης διαμαρτυρίας για την τραγωδία των Τεμπών, που πραγματοποιήθηκε στην Παροικιά, το Δ.Σ. της Ένωσης Γονέων & Κηδεμόνων Πάρου εξέδωσε το ακόλουθο δελτίο Τύπου:

«Στο κάλεσμα που απηύθυνε η Ένωση Γονέων & Κηδεμόνων Πάρου στους φορείς και στους κατοίκους του νησιού, αναφορικά με τη διαμαρτυρία για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, η ανταπόκριση ήταν υπέρ του δέοντος ικανοποιητική.
Η πλατεία της Παροικιάς κυριολεκτικά πλημμύρισε με κόσμο. Την παράσταση έκλεψαν οι μαθητές κι οι μαθήτριες που με την παρουσία τους και τη διάθεση τους να σηκώσουν πανό και να φωνάζουν συνθήματα ανάμεσα στους ομιλητές, έδωσαν παλμό και ζωντάνια. Όλοι μιλούσαν για δικαιοσύνη. Τονίστηκε ότι πρέπει επιτέλους να αποδοθούν ευθύνες κι ευχήθηκαν να μην ξανασυμβεί άλλο παρόμοιο γεγονός.
Σχεδόν όλοι οι φορείς της Πάρου καθώς και σύσσωμη η πολιτική ηγεσία του νησιού τίμησαν με την παρουσία τους την απεργιακή εκδήλωση διαμαρτυρίας.
Θέλουμε να συγχαρούμε όλον τον κόσμο για την παρουσία του και να ευχαριστήσουμε όλους όσοι στήριξαν επικοινωνιακά το κάλεσμα. Αρωγός της προσπάθειας ήταν η ΚΤΕΛ Πάρου ΑΕ για την προσφορά με τη δωρεάν μετακίνηση των μαθητών καθώς και το σωματείο εργαζομένων της ΔΕΥΑΠ για τον εξοπλισμό και την τεχνογνωσία που παρείχε.
Ως φορέας και κύτταρο αυτού του τόπου, θα παρεμβαίνουμε στα θέματα που αφορούν στην κοινωνία μας, προασπίζοντας καλύτερες συνθήκες διαβίωσης για τα μέλη των σχολικών κοινοτήτων και γενικά του δημοσίου συμφέροντος».

bluestarferries

goldenstarferries

ΙΑΤΡΟΝΗΣΟΣ ΠΑΡΟΥ