Η Κοινότητα Νάουσας, με ανακοίνωσή της, καλεί τους πολίτες και τους καταστηματάρχες να εφαρμόσουν τον κανονισμό καθαριότητας και να διατηρήσουν την περιοχή καθαρή, φιλόξενη και νοικοκυρεμένη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Τα συνεργεία του δήμου Πάρου και οι υπάλληλοι καθαριότητας δίνουν καθημερινά την μάχη για να κρατήσουν τη Νάουσα καθαρή για τους συμπολίτες μας και τους επισκέπτες του νησιού μας.
Καθώς, βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για τον εορτασμό του Πάσχα και την έναρξη καλούμε όλους τους πολίτες, τους καταστηματάρχες και τους επαγγελματίες τουριστικών επιχειρήσεων να εφαρμόσουν τον Κανονισμό Καθαριότητας. Να κρατήσουμε τον χώρο μπροστά από το σπίτι ή την επιχείρησή μας καθαρό και ευπρεπές και να μην εναποθέτουμε τα απορρίμματά μας σε κεντρικά και μη σημεία του οικισμού.
Σας υπενθυμίζουμε ότι, όποιος πολίτης επιθυμεί την συλλογή φυτικών «καθαρών» υπολειμμάτων (κλαδιών, κλπ), ηλεκτρικών ή/και ηλεκτρονικών συσκευών και ογκωδών αντικειμένων όπως παλιά έπιπλα στρώματα, παρακαλείτε όπως επικοινωνεί με το γραφείο κίνησης της υπηρεσίας καθαριότητας στο τηλέφωνο 2284024059 ή στο email: apothiki@paros.gr.
Ειδικά για τα απόβλητα από εκσκαφές, εκχερσώσεις και ισοπεδώσεις εκτάσεων, από κατασκευές και κατεδαφίσεις κτιρίων ή άλλων δομικών κατασκευών, τα υπολείμματα χώματος κλπ. (Α.Ε.Κ.Κ), απαγορεύεται η ανάμιξή τους με τα οικιακά απορρίμματα και η ανεξέλεγκτη διάθεσή τους. Οι πολίτες για τη συλλογή τους θα πρέπει να απευθύνονται στις συμβεβλημένες μονάδες ανάκτησης ΑΕΚΚ, ήτοι: 1) Ιωάννης Δαβερώνας, Καμίνια Νάουσας, Τηλ: 2284053258, email: mwroyzf@hotmail.com και 2) Χριστόφορος Δ. Γεώργιος, Ανακύκλωση Υλικών, Άγιος Βλάσσης Αρχιλόχου, Τηλ: 22840 42798, φαξ:22840 42430, email: g.xristoforos@yahoo.gr.
Να σεβαστούμε το περιβάλλον μας, και να διατηρήσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ την Πάρο μας καθαρή, φιλόξενη και νοικοκυρεμένη!».