Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024
- Advertisement -spot_img

Α.Ε. Πάρου: Παραιτήθηκε ο Μοστράτος, νέος τεχνικός ο Αλεξανδρής

Εβδομάδα εξελίξεων και αλλαγών είναι η τρέχουσα στο «στρατόπεδο» της Α.Ε. Πάρου, η οποία το τελευταίο χρονικό διάστημα μοιάζει βαριά «άρρωστη».
Πιο συγκεκριμένα, παρελθόν από την τεχνική ηγεσίας της Παριανής ομάδας αποτελεί από χθες (19/1) ο Γιώργος Μοστράτος, δηλώνοντας την παραίτησή του, ενώ ακολούθως η διοίκηση ανακοίνωσε ότι αντικαταστάτης του θα είναι ο παλιός διεθνής ποδοσφαιριστής Αλέξης Αλεξανδρής, ο οποίος είχε συνεργαστεί ξανά το 2019 με τον πρόεδρο Βαζαίο Πετρόπουλο στον Αστέρα Μαρμάρων.

Η δήλωση παραίτησης του Γ. Μοστράτου: 

«Μετά λύπης αποχωρώ από την ομάδα της Α.Ε. Πάρου, αφού δεν υπάρχει κοινή συνισταμένη σε λειτουργικά θέματα και κοινό όραμα για το μέλλον.
Η πορεία της περσινής χρονιάς ήταν επιτυχημένη και στο τέλος αυτής, τον Μάιο του 2022 έκανα τον σχεδιασμό για τη σωστή οργάνωση και ενίσχυση της ομάδας της επόμενης χρονιάς, ώστε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της Α’ κατηγορίας. Δυστυχώς, η ομάδα δε σχεδιάστηκε όπως έπρεπε, με αποτέλεσμα η φετινή χρονιά να ξεκινήσει με πολλά προβλήματα στο ρόστερ και αποχωρήσεις παικτών.
Παρόλα αυτά είχαμε πετυχημένο ξεκίνημα μέχρι να γίνει ξαφνικά η καταγγελία για το μητρώο, που ουσιαστικά έθεσε την ομάδα εκτός στόχων από τον Νοέμβρη, αφού της επιβλήθηκε πρόστιμο και αφαίρεση -10 βαθμών. Όλο αυτό έγινε χωρίς καμία ενημέρωση απ’ τη διοίκηση προς τους παίκτες και τον προπονητή. Σε αντίθεση με όλα αυτά, προσπαθήσαμε μέχρι σήμερα να κρατήσουμε την ομάδα με τους παίκτες, όσους είχαν απομείνει, αλλά δυστυχώς τα άλυτα θέματα είναι πολλά.
Ευχαριστώ ΘΕΡΜΑ τους ανθρώπους που συνεργάστηκαν μαζί μου αυτόν τον 1,5 χρόνο και ιδιαίτερα τους παίκτες μου, για τους οποίους είμαι υπερήφανος για την πορεία και το ήθος τους. Ευελπιστώ οι υπεύθυνοι που έχουν τις τύχες της ομάδας να αναλάβουν εγκαίρως τις ευθύνες τους, για να υπάρχει ένα καλύτερο μέλλον γι’ αυτήν την ομάδα».

Η ανακοίνωση της Α.Ε.Π. για τον Αλ. Αλεξανδρή:

«Η Α.Ε. Πάρου ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Μοστράτο τον οποίο ευχαριστούμε για την προσφορά του στον σύλλογο. Προπονητής στην ομάδα αναλαμβάνει ο καταξιωμένος διεθνής ποδοσφαιριστής και προπονητής Αλέξης Αλεξανδρής».

- Advertisement -spot_img

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

- Διαφήμιση -spot_img
- Διαφήμιση -spot_img