Την Παρασκευή 23 Ιουνίου και ώρα 7.30 μ.μ., στο προαύλιο του μουσείου του Αη Γιάννη Δέτη, σε εκδήλωση που διοργανώνουν το Πάρκο Πάρου και το βιβλιοπωλείο «Αναγέννηση» θα γίνει η παρουσίαση του βιβλίου «ΕΥ ΖΗΝ * HOLOBIONT, 30+1 ιστορίες αντιγήρανσης» του Αναστασίου Κ. Χαρώνη (MD, PHD χειρουργός οφθαλμίατρος).

Είναι ένα βιβλίο για τη Διαλειμματική & Low Carb δίαιτα, το μικροβίωμα, τα μεταλλαγμένα τρόφιμα, τον ύπνο, τα συμπληρώματα διατροφής και την επιστήμη της αντιγήρανσης. Μέσα από μικρές, καθημερινές ιστορίες το βιβλίο εξηγεί το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της διατροφής στην Ιατρική, σε ένα μεταβαλλόμενο παγκοσμιοποιημένο περιβάλλον.
«Η επιστήμη οφείλει και μπορεί να επιμηκύνει την περίοδο ευεξίας στη ζωή μας, αρκεί να κάνουμε και εμείς συγκεκριμένες ενσυνείδητες επιλογές στην καθημερινότητά μας» αναφέρει ο συγγραφέας.

Το βιβλίο θα παρουσιάσει ο Αριστείδης Βαρριάς (Th. M. C.P.E. Δρ. Θεολογίας, γλύπτης), ενώ θα μιλήσουν οι Γεώργιος Βέλμαχος (καθηγητής χειρουργικής Harvard University), Ειρήνη Σούτερ (καθηγήτρια γυναικολογίας Harvard University) και Άννα Τσασοπούλου (Ακτινολόγος). Τη βραδιά θα συντονίσει η Ελισσάβετ Παπαζώη (τ. υπουργός Πολιτισμού).

deya-parou

criosparos

bluestarferries

goldenstarferries

jmconstructions

seajets