Η επικοινωνία, οι επαφές και οι συναντήσεις με τους πολίτες των νησιών μας, συνεχίζονται από τον υποψήφιο βουλευτή Κυκλάδων και αναπληρωτή Τομεάρχη Νησιωτικής Πολιτικής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Γιάννη Πολυχρονάκο.

Στο πλαίσιο της επικοινωνίας με τους συμπατριώτες του Κυκλαδίτες, ο κ. Πολυχρονάκος αναφέρεται στη δυνατότητα σχηματισμού κυβέρνησης συνεργασίας: «Οι πολίτες με την ψήφο τους είναι αυτοί που θα επιβάλλουν στα κόμματα να βάλουν τις ανάγκες της χώρας πάνω από τις δικές τους σκοπιμότητες. Οι περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες προοδεύουν και προχωρούν μπροστά γιατί έχουν κυβερνήσεις συνεργασίας που σχηματίζονται με προγραμματικές συγκλίσεις. Σε αυτές τις χώρες υπάρχει Κράτος Δικαίου, Διαφάνεια, Δημόσιος Έλεγχος, δεν υπάρχουν ανεξέλεγκτοι Πρωθυπουργοί που κάνουν ότι θέλουν. Ο κ. Μητσοτάκης δεν θέλει κυβέρνηση συνεργασίας γιατί δεν θέλει κανέναν έλεγχο. Επιθυμεί να διαχειρίζεται τα χρήματα του Ταμείου Ανάκαμψης χωρίς έλεγχο, να αποκλείει από το ΕΣΠΑ τις μικρές επιχειρήσεις, να συγκαλύπτει υποθέσεις όπως το σκάνδαλο των υποκλοπών και το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη. Ο κ. Τσίπρας από την άλλη, μιλάει για προοδευτική κυβέρνηση όταν συνεργάστηκε δύο φορές με τον κ. Καμμένο χωρίς να έχει κάνει έστω αυτοκριτική για αυτή την επιλογή. Ούτε αυτός θέλει κυβερνήσεις συνεργασίας, δεν έχει πρόγραμμα, δεν διαθέτει αξιοπιστία. Οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ ουσιαστικά ενισχύουν τον κ. Μητσοτάκη».

Ο Γιάννης Πολυχρονάκος αναφέρεται επίσης στα θέματα που αφορούν στην οικονομία, τονίζοντας ότι αποκρύπτεται η πραγματική εικόνα της, με το δημόσιο και το ιδιωτικό χρέος να λαμβάνουν εκρηκτικές διαστάσεις. Επιπλέον, αναφερόμενος στη νησιωτική πολιτική, ο υποψήφιος βουλευτής Κυκλάδων τονίζει ότι μόνο το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ έχει διαμορφώσει και καταθέσει μια ολοκληρωμένη πρόταση νησιωτικής πολιτικής που δίνει λύση στα πραγματικά προβλήματα και καλεί τους πολίτες των Κυκλάδων να γίνουν με την ψήφο τους, η Δύναμη Αλλαγής για τα νησιά μας.