Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
- Advertisement -spot_img

Κανένας αγώνας χωρίς απινιδωτή στο γήπεδο

Με απόφασή της η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (Ε.Π.Ο.), επιτέλους, μετά από συνεχόμενες δυσάρεστες ειδήσεις με θανάτους στα γήπεδα, πράττει το αυτονόητο. Δηλαδή, να μην διεξάγεται κανένας αγώνας, σε οποιαδήποτε κατηγορία, αν στο γήπεδο δεν υπάρχει απινιδωτής και φυσικά παρουσία γιατρού.

Η ανακοίνωση της Ε.Π.Ο.:

«Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση συζήτησε εκ νέου και εκτενώς το θέμα των αιφνίδιων θανάτων ποδοσφαιριστών στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα.
Η Ε.Ε. της Ε.Π.Ο. αποφάσισε λόγω των πρόσφατων γεγονότων και επειδή οι Δήμοι δεν έχουν φροντίσει να εφοδιάσουν με απινιδωτές τα γήπεδα της ιδιοκτησίας τους μη τηρώντας τις σχετικές διατάξεις, ουδείς αγώνας ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων θα διεξαχθεί από εδώ και πέρα και έως ότου ο Δήμοι ασκήσουν τα νόμιμα καθήκοντά τους. Επιπλέον η Ε.Ε. της Ε.Π.Ο. αποφάσισε να αποστείλει επιστολή στα αρμόδια Υπουργεία με την οποία θα ζητά την προμήθεια με κεντρική διαχείριση των απινιδωτών που απαιτούνται και την περαιτέρω ενημέρωση όλων των Δήμων για το θέμα».

- Advertisement -spot_img

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

- Διαφήμιση -spot_img
- Διαφήμιση -spot_img