Μία νέα Αγγλική τηλεοπτική σειρά έξι επεισοδίων θα γυριστεί στην Πάρο την περίοδο 7 Μαΐου – 18 Ιουνίου 2024, με τίτλο: «MALICE». Στη νέα αυτή παραγωγή, που θα προβληθεί σε όλο τον κόσμο, θα πρωταγωνιστούν αξιόλογοι Έλληνες και διεθνείς ηθοποιοί.

Η εταιρεία «Faliro House Productions», που έχει αναλάβει την παραγωγή της σειράς έχει επίσης αναλάβει τα τελευταία χρόνια την οργάνωση παραγωγής στην χώρα μας δημοφιλών ταινιών όπως το «My Big Fat Greek Wedding 3» της Nia Vardalos, το «The Rise» για τη ζωή του Γιάννη Αντετοκούνμπο, την υποψήφια για Όσκαρ ταινία «The Lost Daughter» της Maggie Gyllenhaal, την αστυνομική ταινία μυστηρίου «Glass Onion, a Knives Out Mystery» του Rian Johnson για το Netflix, κ.α.

Το «MALICE» πραγματοποιείται με την υποστήριξη του ΕΚΟΜΕ (Εθνικό Κέντρο Οπτικοακουστικών Μέσων και Επικοινωνίας), οργανισμός εποπτευόμενος από το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης στο πλαίσιο της προσέλκυσης διεθνών οπτικοακουστικών παραγωγών στην Ελλάδα, αλλά και του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Το κινηματογραφικό συνεργείο θα αποτελείται από 250 άτομα (συνεργείο και ηθοποιοί) και θα μείνουν στην Πάρο δύο μήνες (προετοιμασία και γύρισμα), ενώ μαζί τους θα φέρουν οχήματα με τεχνικό εξοπλισμό, μεταφοράς προσωπικού, τροχόσπιτα ηθοποιών, κλπ.

Διαβάστε περισσότερα στο parostoday.gr

criosparos

bluestarferries

goldenstarferries

jmconstructions

seajets