Με τους εργαζομένους της ΔΕΥΑ Πάρου συναντήθηκε και συζήτησε το πρωί της Τρίτης (13/6) ο υποψήφιος βουλευτής Κυκλάδων του Κ.Κ.Ε. Αναστάσης Γκίκας, στο πλαίσιο των προεκλογικών περιοδειών του κόμματος στα νησιά.

Μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Γκίκας, σε δήλωση του στην «ΦτΠ», τόνισε τα εξής:
«Δεν είναι η πρώτη φορά που συναντιόμαστε με τους εργαζομένους στη ΔΕΥΑΠ, καθώς είχαμε βρεθεί μαζί και στις σημαντικές κινητοποιήσεις τους κατά της δρομολογούμενης ιδιωτικοποίησης του αγαθού του νερού και πριν τις εκλογές. Και φυσικά θα συνεχίσουμε να είμαστε μαζί τους, στο πλευρό τους, και μετά τις εκλογές. Συζητήσαμε για τα ιδιαίτερα ζητήματα τους αλλά και για το διακύβευμα των προσευχών εκλογών, ζητώντας τους να στηρίξουν και πάλι το κόμμα που τους στήριξε και τους στηρίζει, το Κ.Κ.Ε.
Να πούμε πως οι εργαζόμενοι στη ΔΕΥΑΠ κάνουν μια πραγματική υπερπροσπάθεια να κρατήσουν το αγαθό του νερού ως κοινωνικό και εύκολα (φθηνά) προσβάσιμο για το λαό. Τη μάχη αυτή τη δίνουν καθημερινά, παρά τις τεράστιες αντιξοότητες, λόγω της υποστελέχωσης, αλλά και της συνειδητής συνολικότερα προσπάθειας από τις κυβερνήσεις διαχρονικά να τους απαξιώσουν, έτσι ώστε κατόπιν να τους ξεπουλήσουν στον πρώτο αγοραστή. Είναι, λοιπόν, επιτακτική ανάγκη να σταθούμε δίπλα στους εργαζόμενους ως τοπικές κοινωνίες και να αποτελέσουμε μαζί μια ανίκητη ασπίδα αυτού του πολύτιμου αγαθού, του νερού.
Εμείς, ως Κ.Κ.Ε., το τονίζω και πάλι, θα είμαστε μαζί τους, όπως θα είμαστε δίπλα και σε κάθε άλλη μάχη, διεκδίκηση και αίτημα των νησιωτών για την καλυτέρευση της ζωής τους
».

deya-parou

criosparos

bluestarferries

goldenstarferries

jmconstructions

seajets