Πέμπτη, 20 Ιουνίου, 2024
- Advertisement -spot_img

Σύλλογοι και φορείς της Πάρου-Αντιπάρου στο πλευρό των σεισμοπαθών

Κοινή ανακοίνωση συμπαράστασης και αλληλεγγύης, στους σεισμοπαθείς της Τουρκίας και της Συρίας, υπογράφουν δέκα σύλλογοι και φορείς της Πάρου και της Αντιπάρου, που καλούν όλους να συνδράμουν τους δοκιμαζόμενους λαούς αυτές τις δύσκολες ώρες με συλλογή τροφίμων, ρούχων, φαρμάκων και λοιπών ειδών πρώτη ανάγκης.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Τις τελευταίες ώρες όλοι παρακολουθούμε τις εξελίξεις με τους καταστροφικούς σεισμούς σε Τουρκία και Συρία. Δεν μένουμε απαθείς θεατές. Οι ανάγκες είναι τεράστιες. Η καταστροφή είναι ανυπολόγιστη. Μπορούμε να βοηθήσουμε.

Ήδη έχει αναπτυχθεί ένα τεράστιο κύμα πρωτοβουλιών, προσφοράς και αλληλεγγύης με τα θύματα του σεισμού. Ένα τεράστιο δίχτυ βοήθειας προς τους δοκιμαζόμενους λαούς.

Η αλληλεγγύη δεν γνωρίζει σύνορα. Τώρα είναι κρίσιμη η κατάσταση. Πρέπει να αρθεί το εμπάργκο στην Συρία για να πάνε τρόφιμα, ρούχα, αποστολές, αίμα, οτιδήποτε χρειάζεται και ο λαός της Συρίας.

Συνεχίζουμε, δυναμώνουμε την αλληλεγγύη μας. Καλούμε τους εργαζόμενους, την νεολαία, το λαό της Πάρου να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους και να ανταποκριθούν με τη συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμοπαθείς της Τουρκία και της Συρίας και την αποστολή τους σε αυτούς.

ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ: Κουβέρτες, ρούχα ζεστά για όλες τις ηλικίες, γάλα σε σκόνη, πάνες ενηλίκων / μωρών, σερβιέτες, απορρυπαντικά ρούχων, ορούς, γάζες, χάνζαπλαστ, είδη ατομικής υγιεινής. Και ζεστές αγκαλιές ζωγραφισμένες ή ευχές γραμμένες μέσα στις τσέπες, τις κουβέρτες και τα φάρμακα !!!

Η συγκέντρωση των ειδών θα γίνεται στο Δημαρχείο έως και την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου, από τις 7:30 το πρωί μέχρι τις 3:30 το μεσημέρι (πληροφορίες στο τηλεφωνικό κέντρο του Δήμου Πάρου (τηλ. 2284360100). Συγκέντρωση επίσης γίνεται και στις τοπικές κοινότητες.

Τα σωματεία, οι σύλλογοι και οι φορείς της Πάρου-Αντιπάρου:
– ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΠΑΡΟΥ-ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ
– Σ.Ε.ΟΤΑ.Π.Α. (Σωματείο Εργαζομένων ΟΤΑ Πάρου-Αντιπάρου)
– ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΕΥΑΠ
– ΕΛΜΕ ΠΑΡΟΥ-ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ
– ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. ΠΑΡΟΥ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ «Π.ΚΑΛΛΙΕΡΟΣ»
– ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΠΑΡΟΥ
– ΑΡΧΙΛΟΧΟΣ – ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΡΟΥ
– ΟΜΑΔΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΑΡΟΥ-ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ (μέλος της ΟΓΕ)
– ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΡΟΔΟΣΙΑΚΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΠΑΡΟΙΚΙΑΣ ΠΑΡΟΥ
– ΜΕΕΑΣ ΥΡΙΑ ΛΕΥΚΩΝ

- Advertisement -spot_img

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

- Διαφήμιση -spot_img
- Διαφήμιση -spot_img