Ο Εξωραϊστικός & Πολιτιστικός Σύλλογος Αμπελά, σε συνέχεια της συνεργασίας του με την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης (παράρτημα Κυκλάδων) και με απόλυτη ευαισθητοποίηση για την προστασία της ανθρώπινης ζωής, προχώρησε στην αγορά και τοποθέτηση ενός αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή (AED) ενηλίκων και παίδων, με επιπλέον εξαρτήματα για τα παιδιά.

Ειδικότερα, ο Σύλλογος αναφέρει στη σχετική του ανακοίνωση:
«Ο απινιδωτής αυτός θα αποτελέσει έναν κρίσιμο πόρο για την προστασία της υγείας και της ασφάλειας όλων των κατοίκων και των επισκεπτών μας. Η συσκευή βρίσκεται κάτω από το θαλασσόδεντρο στο λιμανάκι του Αμπελά και θα είναι διαθέσιμη για χρήση σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης.
Άμεσα θα καταχωρηθεί στο εθνικό σύστημα εύρεσης απινιδωτή, ώστε να είναι γνωστή η τοποθεσία του και να μπορεί να χρησιμοποιηθεί γρήγορα και αποτελεσματικά από επαγγελματίες υγείας και εκπαιδευμένους πολίτες.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Δημήτρη Φυρογένη και τον Στράτο Σκορδαλέλλη για τη βοήθειά τους στην εγκατάσταση της συσκευής. Η συμβολή τους υπήρξε καθοριστική για την επιτυχή ολοκλήρωση αυτού του σημαντικού έργου».

deya-parou

criosparos

bluestarferries

goldenstarferries

jmconstructions

seajets