Τριήμερη επίσκεψη στη Νάξο πραγματοποίησε ο υποψήφιος βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Φίλιππος Φόρτωμας, κατά τη διάρκεια της οποίας υποδέχθηκε στο νησί την υπουργό Παιδείας & Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως και πραγματοποίησε πλήθος συναντήσεων με φορείς, κατοίκους και επιχειρηματίες.

Συγκεκριμένα, ο κ. Φόρτωμας, συνόδευσε την κ. Κεραμέως στις συναντήσεις της με τον Δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, Δημήτριο Λιανό και άλλους αυτοδιοικητικούς και τον πρόεδρο της ΔΗΜ. Τ.Ο. Ν.Δ. Νάξου, Αντώνιο Μανιό. Στη συνέχεια, πραγματοποίησαν επίσκεψη στη Χώρα, την Απείρανθο και τέλος στο Φιλώτι, όπου και επισκέφθηκαν το Δημοτικό Σχολείο της ορεινής περιοχής και ενημερώθηκαν για τη λειτουργία του.

Στη συνέχεια, ο υποψήφιος βουλευτής, πραγματοποίησε επισκέψεις σε πολλά χωριά της Νάξου και είχε τη δυνατότητα να επικοινωνήσει με πολίτες και επιχειρηματίες, γινόμενος κοινωνός του σημαντικότατου έργου που έχει να επιδείξει την τελευταία τετραετία, στο νησί της Νάξου, η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη, με έργα που υλοποιήθηκαν αλλά και έχουν δρομολογηθεί για το επόμενο χρονικό διάστημα. Ιδιαίτερη μνεία, έκανε στις ενέργειες που πραγματοποίησε ο ίδιος, και πιστώνεται ως επιτυχία του, για το έργο της μελέτης για δημιουργία δικτύων για το Φράγμα Τσικαλαριού, που θα το καταστήσει πλήρως λειτουργικό και θα προσφέρει σημαντική βοήθεια, τόσο στο πρόβλημα της λειψυδρίας, όσο και στον πρωτογενή τομέα του νησιού. Τέλος, πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας με το συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Νάξου, στην οποία ενημερώθηκε για όλα τα θέματα που απασχολούν τον κλάδο τους.

Κατά την αναχώρησή του από τη Νάξο, ο κ. Φόρτωμας δήλωσε:
«Νάξος, ο ευλογημένος τόπος της αγροτικής παραγωγής, της απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς, των παραδόσεων, του πολιτισμού! Η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στάθηκε ουσιαστικά δίπλα στο νησί, με πλήθος χρηματοδοτήσεων, διασφαλίζοντας την ανάπτυξη ενός βιώσιμου μέλλοντος για τον υπέροχο αυτόν τόπο! Και την επόμενη τετραετία θα συνεχίσουμε πάντα #mazi με την τοπική κοινωνία να δουλεύουμε με στρατηγική και μετρήσιμους στόχους!».

deya-parou

criosparos

bluestarferries

goldenstarferries

jmconstructions

seajets