Τη διεξαγωγή σεμιναρίων Υγιεινής & Ασφάλειας Τροφίμων (ΕΦΕΤ) για τους μήνες Απρίλιο και Μάιο σε όλα τα νησιά ανακοίνωσε το Επιμελητήριο Κυκλάδων. Προκειμένου να εξασφαλιστεί έγκαιρα η θέση συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι από την Πάρο θα πρέπει να υποβάλλουν αίτηση έως τις 14 Μαρτίου.

Το σεμινάριο είναι υποχρεωτικό, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία και αφορά επιχειρηματίες και προσωπικό που παράγουν, επεξεργάζονται, αποθηκεύουν, μεταφέρουν, διακινούν ή εμπορεύονται τρόφιμα/ποτά σε επιχειρήσεις όπως: καταλύματα με πρωινό, εστιατόρια, καφέ μπαρ, κυλικεία, παντοπωλεία, σουπερμάρκετ, οπωροπωλεία, ιχθυοπωλεία, κρεοπωλεία, τυροκομεία, οινοποιεία, ελαιοτριβεία, κ.α.

Το σεμινάριο περιλαμβάνει 10 ώρες διδασκαλίας και γραπτή αξιολόγηση μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής εξέτασης του ΕΦΕΤ (e-exam) για την έκδοση του πιστοποιητικού, το οποίο ισχύει επ’ αόριστον. Στο πλαίσιο του σεμιναρίου, το Επιμελητήριο Κυκλάδων παρέχει σε κάθε συμμετέχοντα δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό.

Για περισσότερες πληροφορίες, στο Τμήμα Κατάρτισης του Επιμελητηρίου στη Σύρο (τηλ. 2281082346, εσωτ. 5), στο γραφείο του Επιμελητηρίου στην Πάρο (τηλ. 2284023031), καθώς και στην ιστοσελίδα: https://www.e-kyklades.gr/articles/efet.