Ο συνδυασμός της Λαϊκής Συσπείρωσης Πάρου, με ανακοίνωσή του την Πέμπτη (10/8), έδωσε στη δημοσιότητα πέντε νέα ονόματα υποψηφίων, ενόψει των δημοτικών εκλογών. Πρόκειται για την Άρτεμις Μαρκοπούλου-Τουμάση, τον Σταμάτη Αρκά, τον Αναστάσιο Αγγελίδη, τον Γιάννη Παντελαίο, και την Γιάννα Μπασούλου, οι οποίοι φωτογραφήθηκαν μαζί με τον επικεφαλής του συνδυασμού και υποψήφιο δήμαρχο Πάρου, Κώστα Ροκονίδα.

Αναλυτικά οι υποψήφιοι

  • Άρτεμις Μαρκοπούλου-Τουμάση: Πτυχιούχος μαθηματικός. Υπηρέτησε, μέσω του ΑΣΕΠ στη ΔΟΥ Πάρου για συνεχόμενα χρόνια. Συμμετείχε στα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης σε όλες τις εκλογικές μάχες από την ίδρυση της, στηρίζοντας σταθερά τον Κώστα Ροκονίδα και το πρόγραμμα της παράταξης.
  • Σταμάτης Αρκάς: Γεννήθηκε στην Πάρο, στις Λεύκες και μετά την ολοκλήρωση του εξατάξιου γυμνασίου φοίτησε σε τεχνική σχολή στην Αθήνα. Πτυχιούχος της ΥΠΑ ως μηχανικός αεροσκαφών BOEING και AIRBUS, εργάστηκε για 30 χρόνια στην «Ολυμπιακή». Ήταν συνδικαλιστής, μέλος της ΠΑΣΚΕ αεροδρομίου Ελληνικού στους μηχανικούς εδάφους. Ομιλεί τρείς γλώσσες. Το 2019 στήριξε και συμμετείχε στο ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης.
  • Αναστάσιος (Τάσος) Αγγελίδης: Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1985. Σπούδασε Ηχοληψία και απασχολήθηκε σε διάφορους κλάδους όπως στην εστίαση και στο εμπόριο ως εργαζόμενος. Από το 2010 απασχολείται στον κλάδο της εστίασης ως αυτοαπασχολούμενος στο Δήμο Περιστεριού της Αττικής. Το 2016 μετακόμισε στην Πάρο όπου και ζει μόνιμα. Στο νησί απασχολήθηκε στον κλάδο της εστίασης σε διάφορες θέσεις και μαγαζιά και από το 2019 διατηρεί το δικό του bar στην Παροικιά (“Hops+colors”). Πολιτικά και κοινωνικά δραστήριος στην Πάρο αποφάσισε να ενταχθεί στο αγωνιστικό ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης Πάρου.
  • Γιάννης Παντελαίος: Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε Διοίκηση & Οικονομία. Εργάσθηκε στη διεύθυνση μεγάλων εμπορικών επιχειρήσεων αλλά και ως εξωτερικός συνεργάτης σε Ελλάδα & Βουλγαρία. Σήμερα δραστηριοποιείται στην Πάρο στο χώρο του τουρισμού διατηρώντας επιχείρηση ενοικίασης αυτοκινήτων. Πολιτικοποιημένος από τα μαθητικά-φοιτητικά χρόνια δραστηριοποιήθηκε ως μέλος της ΚΝΕ & αργότερα του ΚΚΕ με το οποίο συμπορεύεται έως σήμερα. Είναι πρόεδρος του Προοδευτικού Συλλόγου Λευκιανών Αθήνας, αντιπρόεδρος του ΜΕΑΣ ΥΡΙΑ Λευκών, πρόεδρος του Συλλόγου Ανακαίνισης Αγ. Τριάδας Λευκών, ενεργό μέλος της Κίνησης Πολιτών για τις παραλίες & μέλος της περιβαλλοντικής ομάδας Αρχιλόχου.
  • Γιάννα Μπασούλου: Αρχιτέκτονας, απόφοιτος του αντίστοιχου τμήματος Αρχιτεκτονικής του Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου της Βενετίας (IUAV). Συνταξιούχος του Δημοσίου με πολυετή θητεία στην τεχνική υπηρεσία του Δήμου Πάρου. Από το 1985 ζει και εργάζεται στην Πάρο. Σήμερα είναι δραστήριο μέλος της επιτροπής συνταξιούχων Πάρου Αντιπάρου. Πάντα στο πλευρό του ΚΚΕ, συμμετέχει στο αγωνιστικό ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης στην Πάρο.