Την ευκαιρία να πετύχει την πρώτη της φετινή εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας σπατάλησε η Α.Ε. Πάρου, καθώς άφησε δύο βαθμούς στη Μήλο στο ισόπαλο (1-1) εξ αναβολής παιχνίδι για την 16η αγωνιστική απέναντι στον Παμμηλιακό.

Η Παριανή ομάδα ταξίδεψε με πολλές απουσίες στο νησί της Αφροδίτης και παρότι είχε μόλις 12 ποδοσφαιριστές στη σύνθεσή της, βάσει της αγωνιστικής εικόνας ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα και το τελικό ισόπαλο αποτέλεσμα την αδικεί.

Στο πρώτο ημίχρονο και οι δύο ομάδες προσπάθησαν να επιβάλλουν τον ρυθμό τους, η Α.Ε.Π. δημιουργούσε προϋποθέσεις και είχε μεγάλη διπλή ευκαιρία ν’ ανοίξει το σκορ όταν αρχικά του σουτ του Βαθρακοκοίλη βρήκε το δοκάρι και στην εξέλιξη της φάσης ο Εσάι πλάσαρε άουτ. Το 0-0 διατηρήθηκε μέχρι την ανάπαυλα και το ματς ήταν ανοιχτό.

Στην επανάληψη η Α.Ε. Πάρου είχε ξανά την καλύτερη ευκαιρία για να φθάσει στο γκολ, όμως αυτή τη φορά απώλεσε πέναλτι σε εκτέλεση του Παντελαίου στο 65’. Παρ’ όλα αυτά το η πίεση απέφερε καρπούς στο 71’, όταν ο Ευστράτιος Κρητικός έλυσε τον… γόρδιο δεσμό και έκανε το 0-1. Η συνέχεια όμως δεν εξελίχθηκε ανάλογα θετικά για την ομάδα του Αλέκου Αλεξανδρή, καθώς στο 80’ ο Παμμηλιακός έφθασε στην ισοφάριση (1-1) με σκόρερ τον Αμπραμάνε που χάρισε τον έναν βαθμό στην ομάδα του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα της Α.Ε.Π. εκφράζει τις ευχαριστίες της προς τη διοίκηση του Παμμηλιακού για την φιλοξενία.

Παμμηλιακός: (Καραγιαννόπουλος), Σάντα, Γαλλής (59’ Μωραΐτης), Π. Μαυρογιάννης, Κυρίτσης, Ντιούφ, Δίντσης, Α. Μαυρογιάννης, Παππάς, Ζούλιας (63’ Ραπανάκης), Παπαδημητρίου (71’ Παγώνης), Αμπραμάνε.
Α.Ε. Πάρου: (Αλεξανδρής), Βασιλάρης, Δ. Κρητικός, Ραγκούσης, Γαβαλάς, Καμπάσης (80’ Στεφανίδης), Παντελαίος, Αλιπράντης, Μουράι, Εσάι, Βαθρακοκοίλης, Ε. Κρητικός.