Με δημόσια τοποθέτησή του ο δημοτικός σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης Πάρου, Κώστας Ραγκούσης, που δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές, δηλώνει τη στήριξή του στον συνδυασμό της Λαϊκής Συσπείρωσης και τον επικεφαλής Κώστα Ροκονίδα, αναφέροντας τα εξής:

«Αγαπητοί συμπατριώτες, με το τέλος αυτής της δημοτικής θητείας θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους εσάς που με την ψήφο σας μου δώσατε την ευκαιρία να ζήσω την μοναδική εμπειρία ως μέλος του δημοτικού συμβουλίου για εννέα μήνες.
Πλήθος τα συναισθήματα που ένοιωσα με κυριότερο αυτό της απογοήτευσης για το πόσο λίγο έως τίποτα που μπορείς να κάνεις ως δημοτικός σύμβουλος. Τα τείχη που ορθώνονται μπροστά μας συνεχώς με την αναρμοδιότητα, την ανευθυνότητα αλλά και την άρνηση να αλλάξουν πράγματα και καταστάσεις, να σπάσουν αποστήματα και τελικά να δούμε καλύτερες μέρες, με έκαναν να νοιώσω μη χρήσιμος ακόμη και γελοίος (περίπτωση ενοικίασης Μικρής Σάντα Μαρία). Μια απλή κίνηση πολιτών έγινε παγκόσμιο σύνθημα και εμείς εδώ δεν μπορούμε ως Δήμος να αλλάξουμε τίποτα.
Λυπάμαι ειλικρινά που δεν έχω τη δύναμη να συνεχίσω και να σταθώ δίπλα στο Κώστα Ροκονίδα και τη Λαϊκή Συσπείρωση. Πιστεύω ακράδαντα από την μέχρι τώρα διαδρομή της Λαϊκής Συσπείρωσης και του υποψήφιου δημάρχου της, ότι μπορεί να είναι η μόνη Δημοτική Αρχή που θα καταφέρει ν’ ανακόψει την πορεία που έχει πάρει το νησί μας προς ένα κακέκτυπο της Μυκόνου.
Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τον Κώστα Ροκονίδα και τους συμβούλους της Λαϊκής Συσπείρωσης για τη συνεργασία μας και να δηλώσω υπεύθυνα προς όλους τους συμπατριώτες μας που ανησυχούν και διστάζουν, γιατί δεν βγάζει το γαρύφαλλο και δεν θέλει δήθεν να γίνει δήμαρχος, ότι ουδέποτε υποχρεώθηκα να υποστηρίζω κάτι που δεν το ήθελα γιατί ήταν ενάντια στη “γραμμή”. Προτιμώ χίλιες φορές έναν άνθρωπο που υπερασπίζεται και τιμά τις ιδέες του από την καρέκλα και όχι κάποιους που γι’ αυτήν αλλάζουν τις αξίες τους
».