Το νέο διοικητικό συμβούλιο του Δικτύου «ΔΑΦΝΗ» εξελέγη στην έκτακτη γενική συνέλευσή του, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (2/3) με δια ζώσης συμμετοχή 51 από τα συνολικά 56 μέλη. Πρόεδρος του Δικτύου εξελέγη η δήμαρχος Τήλου, Μαρία Καμμά, ενώ μέλος στο Δ.Σ. θα είναι και ο δήμαρχος Αντιπάρου, Τάσος Φαρούπος.

Στη γενική συνέλευση -που χαρακτηρίστηκε ιστορική- ο γενικός διευθυντής του Δικτύου «ΔΑΦΝΗ», Κώστας Κομνηνός, παρουσίασε τα πεπραγμένα της περιόδου 2020-2023 και το υφιστάμενο διοικητικό συμβούλιο, υπό τον πρόεδρο Δημήτρη Λιανό, εισηγήθηκε την μετατροπή του «ΔΑΦΝΗ» από Δίκτυο ΟΤΑ σε Αναπτυξιακό ΟΤΑ με σκοπό την ενίσχυση της δυναμικής του και των δυνατοτήτων υποστήριξης των μελών του. Η συγκεκριμένη πρόταση είχε την ενθουσιώδη υποστήριξη από τα μέλη και λήφθηκε θετική απόφαση ώστε να προχωρήσουν οι απαραίτητες επόμενες ενέργειες.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Δικτύου «ΔΑΦΝΗ»:

Πρόεδρος: Μαρία Καμμά (δήμαρχος Τήλου).
Αντιπρόεδρος: Αλέξανδρος Παρίσης (αντιπρόεδρος ΠΕΔΙΝ).
Γραμματέας: Κώστας Βρατσάνος (δήμαρχος Ηρωικής Νήσου Ψαρών).
Μέλη: Αναστάσιος Φαρούπος (δήμαρχος Αντιπάρου), Μαρία Ναδάλη (δήμαρχος Σίφνου), Ελένη Κοντιζά (εντεταλμένη σύμβουλος Τουρισμού και Ανάδειξης Πολιτιστικής Κληρονομίας Μυκόνου), Νίκος Μαρίνος (αντιδήμαρχος Αθλητισμού Αίγινας).
Αναπληρωματικά μέλη: Μανώλης Μικέλης (δήμαρχος Μήλου), Σταμάτης Περίσσης (δήμαρχος Σκοπέλου), Βασίλης Τιτιρέκης (εντεταλμένος σύμβουλος Πρωτογενούς Παραγωγής της Δ/νσης Επιχειρησιακού Σχεδιασμού Δυτικής Λέσβου).