Διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα «Η νέα εποχή και οι προκλήσεις των επιχειρήσεων» έχει προγραμματίσει για την προσεχή Τετάρτη (22/2, 18.00-20.00) το Επιμελητήριο Κυκλάδων, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πειραιώς, που αφορά κάθε επιχείρηση η οποία θέλει να παραμείνει μπροστά από τις εξελίξεις αλλά και να αναβαθμίσει την ψηφιακή της παρουσία.

Η Δρ. Γεωργία Ζούνη (Επίκουρη Καθηγήτρια Τουριστικού Μάρκετινγκ, Τμήμα Τουριστικών Σπουδών Πανεπιστημίου Πειραιώς) θα αναπτύξει το θέμα «Οι νέες τάσεις στην προώθηση των επιχειρήσεων», ενώ ο Δρ. Ιωάννης Κατσανάκης (Επίκουρος Καθηγητής Διοίκησης Πληροφοριακών Συστημάτων σε Επιχειρήσεις και Οργανισμούς, Τμήμα Τουριστικών Σπουδών Πανεπιστημίου Πειραιώς), θα μιλήσει για τις «Νέες τεχνολογίες στην υπηρεσία των επιχειρήσεων».

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Κατάρτισης του Επιμελητηρίου Κυκλάδων στη Σύρο (τηλ. 2281082346, εσωτ. 5), καθώς και με το γραφείο της Πάρου (τηλ. 2284023031), ενώ η αίτηση συμμετοχής υπάρχει διαθέσιμη στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.e-kyklades.gr/articles/article.jsp?context=103&categoryid=1002&articleid=67646.

Οι αιτήσεις συμμετοχής θα γίνουν δεκτές έως και μία ώρα πριν την έναρξη του σεμιναρίου, οπότε και θα αποσταλεί ο σύνδεσμος παρακολούθησης σε όσους έχουν δηλώσει το email τους. Σημειώνεται δε, ότι για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με την τεχνολογία ή αντιμετωπίζουν τεχνικές δυσκολίες, θα υπάρχει η δυνατότητα προσωπικής επικοινωνίας και υποστήριξης στα τηλέφωνα που αναφέρονται παραπάνω.