Για το Μαρτσέλο θέσαμε στο κ. Κ. Μπιζά τέσσερα ζητήματα. Αντί απάντησης ή της σιωπής, που είναι χρυσός καμιά φορά, αποφάσισε να «πετάξει τη μπάλα στην κερκίδα». Δικαίωμα του να μην απαντήσει, ο παριανός λαός θα κρίνει. Όμως η τακτική της υπεκφυγής και της εμμονής σε ένα ψέμα, ότι και καλά η απόφαση του 2016 αποχαρακτήρισε τον υγροβιότοπο, προωθεί στα τοπικά μας πράγματα τη λογική του γκαιμπελισμού δηλαδή το «πες-πες το ψέμα κάτι θα μείνει».

Και αυτό χρειάζεται προσοχή από μέρους του, όπως και  από τους πολιτικούς καθοδηγητές του που ή δεν έχουν επαφή με τα τοπικά προβλήματα ή απέχουν πάνω από 20 χρόνια και ζουν με αναμνήσεις άλλων εποχών ή άλλων συνθηκών.
Σε κάθε περίπτωση βέβαια για μια ακόμα φορά, αποδεικνύεται από μέρους του η έλλειψη γνώσης, η αδυναμία σωστής πληροφόρησης και η δήθεν αποκάλυψη της πραγματικότητας,  από μια μεριά που δεν προασπίζει αλλά στρέφεται κατά των συμφερόντων του παριανού λαού.

Ακόμα δεν μας απάντησε τελικά ο κ. Μπιζάς τι ψήφιζε επί 9 χρόνια στο περιφερειακό συμβούλιο όταν έρχονταν προς γνωμοδότηση τα «αναπτυξιακά έργα» των πεντάστερων στα νησιά μας και κάθε είδους μεγάλη «επένδυση».
Αλλά έχουμε δρόμο ακόμα για να τα πούμε…

Ανακοίνωση του συνδυασμού
«Λαϊκή Συσπείρωση Πάρου»