Με ανακοίνωσή του ο δήμαρχος Πάρου, Μάρκος Κωβαίος, τονίζει ότι τα τελευταία χρόνια η Πάρος έχει κάνει σημαντικά βήματα για την ανάπτυξη και του κλάδου της κρουαζιέρας, δίνοντας μάλιστα έμφαση, κυρίως, στην προσέλκυση επιβατών με ποιοτικά χαρακτηριστικά.

Σημειώνεται ότι, η περιήγηση των επιβατών των κρουαζιερόπλοιων περιλαμβάνει και τα σημαντικά θρησκευτικά μνημεία της Πάρου με ειδική ξενάγηση στην Εκατονταπυλιανή και επισκέψεις στα Μοναστήρια του νησιού, πράγμα που -όπως ανέφερε ο κ. Κωβαίος- αποτελεί βασικό πυλώνα της στρατηγικής για την προσέλκυση κοινού μ ειδικά ενδιαφέροντα.

«Είμαστε ψηλά στις προτιμήσεις του κοινού με ειδικά ενδιαφέροντα από Ελλάδα και εξωτερικό. Αυτό αποτελεί τρανή απόδειξη της συστηματικής δουλειάς που κάνουμε, αποφεύγοντας -όπως επανειλημμένα έχω δηλώσει- τυμπανοκρουσίες κενές περιεχομένου. Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους. Εξάλλου, το τελευταίο διάστημα η Πάρος έχει δυναμική παρουσία και σε πληθώρα διεθνών ταξιδιωτικών οδηγών», δηλώνει ο δήμαρχος Πάρου, Μάρκος Κωβαίος.