Στο μοναδικό παιχνίδι που έγινε το Σαββατοκύριακο στην Πάρο, ο Α.Μ.Ε.Σ. Νηρέας κέρδισε με σκορ 3-2 τον Α.Ο. Πάρου για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ14 και πανηγύρισε την πρώτη του νίκη.

Με πέντε τέρματα, δοκάρι, πέναλτι και ανατροπή του σκορ, το παιχνίδι εξελίχθηκε με ενδιαφέρον και κράτησε «ζεστούς» όσους το παρακολούθησαν, παρά τον άνεμο που φυσούσε στη διάρκειά του.

Ο τυπικά γηπεδούχος Α.Ο. Πάρου μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και άνοιξε το σκορ (1-0) στο 12’ με ωραίο σουτ του Γιάννη Ακάλεστου από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής, ενώ πίεσε για να πετύχει και δεύτερο τέρμα. Όμως ο Νηρέας βρήκε απάντηση και στην πρώτη του ουσιαστική φάση έφερε το ματς στα ίσα (1-1) στο 21’ με σουτ του Νίκου Τσαχπίνη έξω από την περιοχή. Τελικά οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν ισόπαλες στα αποδυτήρια, καθώς στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε και δεν σημειώθηκε κάποια αξιόλογη ευκαιρία.

Στο δεύτερο μέρος το σκηνικό άλλαξε, ο Νηρέας ήταν η ομάδα που ξεκίνησε πιο αποφασιστικά και αφού απείλησε στο 39’ με σουτ στο δοκάρι από τον Αντωνίου, ακολούθως κατάφερε σ’ ένα δίλεπτο όχι μόνο να ολοκληρώσει την ανατροπή αλλά να πάρει και… αέρα δύο τερμάτων (1-3). Πρωταγωνιστής σε αυτό ήταν ο Νίκος Τσαχπίνης που πέτυχε και τα δύο γκολ και έκανε χατ-τρικ, σκοράροντας στο 48’ με πέναλτι (που κέρδισε ο ίδιος) και στο 50’ με πλασέ σε αντεπίθεση.

Η παραπάνω εξέλιξη αιφνιδίασε τον Α.Ο. Πάρου που προσπάθησε ν’ αντιδράσει, κέρδισε μέτρα στο γήπεδο και μείωσε τελικά το σκορ (2-3) στο 66’ με πλασέ του Γιώργου Παντελαίου από μέσα από την περιοχή, αλλά δεν κατάφερε να πάρει κάτι περισσότερο από αυτή την αναμέτρηση, με συνέπεια να γνωρίσει την πρώτη του ήττα.

Α.Ο. Πάρου: (Τριανταφυλλάκος), Ραγκούσης, Βασταρδής (53’ Γιάνκου), Ακάλεστος, Μπέσκου, Μάρκου, Πάσσαρης, Ιωαννίδης, Μουταφίδης, Παντελαίος, Σκιαδάς, Γεροχρήστος.
Α.Μ.Ε.Σ. Νηρέας: (Παπαδάκης), Ν. Κρητικός (70’ Σομπόνης), Ντοντάι, Ρούσσος (62’ Τζέκα), Ι. Σκιαδάς, Φρ. Κρητικός, Ν. Τσαχπίνης, Αυγουλής (70’ Κανέλλης), Ν. Σκιαδάς, Αντωνίου (49’ Σελαμάι), Τσολάκης (62’ Μπαρμπαρίγος), Χαγκεμόζερ (49’ Κυριακόπουλος).