Σε συνέχεια των εξελίξεων της απόλυσης του προπονητή Δημήτρη Τριανταφυλλάκου από τον Α.Ο. Πάρου (όπως σας ενημερώσαμε σε χθεσινό μας άρθρο) στη διοίκηση της ομάδας υποβλήθηκε η παραίτηση της εφόρου ποδοσφαίρου, Φλώρας Μπαρμπαρή, η οποία να σημειωθεί ότι είχε αναδειχθεί πρώτη σε ψήφους μέλος στις εκλογές του Οκτωβρίου ’23.

Η κ. Μπαρμπαρή στην παραίτησή της αναφέρει:

«Υποβάλλω την παραίτησή μου από μέλος του Δ.Σ. του Α.Ο. ΠΑΡΟΥ με την ιδιότητα εφόρου ποδοσφαίρου. Οι λόγοι που με αναγκάζουν να προβώ σε αυτή μου την πράξη είναι οι εξής:
α) Μετά τις τελευταίες εκλογές και έχοντας πάρει τις περισσότερες ψήφους από οποιοδήποτε άλλο μέλος του Δ.Σ., δεν αισθάνθηκα ούτε μια στιγμή ότι μετράει η γνώμη μου. Οι αποφάσεις παίρνονταν ερήμην μου και χωρίς την δική μου άποψη.
β) Οι αποφάσεις λαμβάνονταν όχι μόνο από μέλη του Δ.Σ. αλλά υπολογίζοντας και γνώμες τρίτων ατόμων που δεν ήταν καν στο συμβούλιο, πράγμα που με έκανε να νιώθω περιττή και ανεπιθύμητη.
γ) Σε σχέση με τα τελευταία γεγονότα και αποφάσεις που έχουν παρθεί, με βρίσκουν εντελώς αντίθετη δεδομένου ότι έλαβαν υπόψιν την γνώμη μερικών παιδιών και όχι της πλειοψηφίας. Θεωρώ επίσης ότι αυτές εξυπηρετούσαν προσωπικά οφέλη ανθρώπων του Δ.Σ. και μη.
Ειλικρινά λυπάμαι που τα λέω όλα αυτά, γιατί έχω συνεισφέρει στον Α.Ο. ΠΑΡΟΥ και πριν την εκλογή μου κι έχω βοηθήσει ενεργά τον σύλλογο, παρόλο αυτά όμως τον τελευταίο καιρό ένιωθα σαν να ήμουν παρείσακτη.
Ευχαριστώ πολύ όλο τον κόσμο που με στήριξε, με ψήφισε και με εμπιστεύτηκε, αλλά μου είναι αδύνατον να συνεχίσω υπό αυτές τις συνθήκες
».