Από την Κομματική Οργάνωση Βάσης Πάρου του Κ.Κ.Ε. λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση:

Η ΚΟΒ Πάρου Αντιπάρου χαιρετίζει την αποφασιστική αντίδραση του παριανού λαού, των φορέων, των συλλόγων του νησιού μας, απέναντι στο φασιστικό μόρφωμα που εμφανίστηκε ως πολιτιστικός σύλλογος.
Η λογική κάποιων ότι είναι νόμιμο άρα και ηθικό. Δεν πέρασε.
Η λογική «ναι είναι φασίστες αλλά ο σύλλογος τους είναι νόμιμος». Δεν πέρασε.
Η λογική «άσε να δούμε τι θα κάνουν και βλέπουμε». Δεν πέρασε.
Η λογική «έλα μωρέ και τι έγινε αν καταθέσουν ένα στεφάνι». Δεν πέρασε.
Είναι η ίδια λογική του φόβου και του «ωχαδερφισμού», που όταν  αυτά τα θρασίμια τραμπούκιζαν αλλοδαπούς στο γεφυράκι της Νάουσας, το επέτρεπε χωρίς αντιδράσεις.
Είναι η ίδια λογική και απαθής στάσης  που  επέτρεψε να μετατραπεί το έθιμο της Δεύτερης Ανάστασης στη Νάουσα σε συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής.
ΌΤΑΝ Ο ΛΑΟΣ ΘΕΛΕΙ! ΜΠΟΡΕΙ!

Ενάντια σε αυτές τις λογικές κατάφερε ο παριανός λαός να απομονωθεί, να αποκλειστεί, να μπει στο περιθώριο όπου εκεί ανήκει, ο φασιστικός «Πατριωτικός σύνδεσμος Μαντώ Μαυρογένους» από τις εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου.
Να αποκαλυφθεί η «γκεμπελική» προπαγάνδα που με παραποιήσεις της πραγματικότητας  και μοντάζ διακηρύσσουν ότι συμμετείχαν και έγιναν αποδεκτοί  στους εορτασμούς της 25ης Μαρτίου. Που όμως δεν κρύβει την γύμνια τους.
ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ.
Απαιτείται επαγρύπνηση γιατί το «αυγό» του φιδιού εκκολάπτεται και με κάθε ευκαιρία χύνει το δηλητήριο του όπου βρει πρόσφορο έδαφος.

Με αποφασιστικότητα και τόλμη όλοι όσοι αισθάνονται ότι αυτά τα στοιχεία δεν έχουν καμία σχέση με τη παριανή κοινωνία, να είναι παρόντες τώρα και στο μέλλον με έμπρακτο τρόπο μέσα από τους φορείς τους συλλόγους και τα σωματεία του νησιού.