Περιοδείες και συσκέψεις σε Πάρο, Αντίπαρο, Ίο και Νάξο είναι προγραμματισμένες από το ΚΚΕ, με ομιλητή τον Παριανό, υποψήφιο βουλευτή Κυκλάδων και μέλος του Τμήματος Ιστορίας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Αναστάση Γκίκα.

Την Παρασκευή 3 Μαρτίου και ώρα 7.00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη με τους εργαζόμενους της ΔΕΥΑ Πάρου και το Σάββατο 4 Μαρτίου και ώρα 6.00 μ.μ. θα υπάρχει συνάντηση στο καφέ «ROMVI» στην Αντίπαρο.

Το διήμερο 5-6 Μαρτίου ο Αναστάσης Γκίκας θα βρίσκεται στην Ίο, όπου την Κυριακή στην αίθουσα «Παπαπέτρου» (δίπλα στο Δημαρχείο) και ώρα 6.00 μ.μ. θα μιλήσει με θέμα «Μικρασιατική Καταστροφή – Αναζητώντας τις αιτίες» και την Δευτέρα το πρωί θα έχει συναντήσεις με εργαζόμενους στο Κέντρο Υγείας, στο Λιμεναρχείο, στον Δήμου Ίου και το μεσημέρι θα περιοδεύσει στον οικισμό της Χώρας.

Την Τετάρτη 8 Μαρτίου και ώρα 7.00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στη Νάξο, στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, όπου ο Αναστάσης Γκίκας θα μιλήσει με θέμα «Μικρασιατική Καταστροφή – Αναζητώντας τις αιτίες».

Επίσης, προγραμματίζεται συγκέντρωση στη Πάρο για την Τετάρτη 15 Μαρτίου, σε μέρος και ώρα που θα γνωστοποιηθούν τις επόμενες μέρες, όπου παράλληλα αναμένεται να παρουσιαστεί στο κοινό η υποψηφιότητα του Αναστάση Γκίκα.

Σημειώνεται ότι για τις Κυκλάδες, εκτός του Αναστάση Γκίκα από την Πάρο, έχουν «κλειδώσει» και οι υποψηφιότητες του αγρότη Βαγγέλη Κορρέ από τη Νάξο και του γιατρού Ανδρέα Βλάχου από τη Σαντορίνη.