Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι αφιερωμένη στους ερωτευμένους και αποτελεί την ιδανική αφορμή για να εκφράσουμε στους αγαπημένους μας τα συναισθήματά μας και να γιορτάσουμε μαζί τους όσα μας ενώνουν.

Η 14η Φεβρουαρίου είναι προ των πυλών και οι περισσότεροι ψάχνουμε μικρά δώρα «αγάπης» για το ταίρι μας. Και επειδή ο έρωτας περνάει από το στομάχι… ο Γρηγόρης, γιορτάζει και φέτος τον Άγιο Βαλεντίνο μαζί με τους πελάτες του… με το νέο Love Donut με γέμιση φράουλα. Το νόστιμο και λαχταριστό donut έχει ροζ επικάλυψη & τρούφα σε σχήμα καρδιάς. Αποτελεί τo τέλειο γλύκισμα για να το προσφέρετε στο άλλο σας μισό και να δείξετε την αγάπη σας… με τον πιο γλυκό τρόπο!

Και αν θέλετε να κερδίσετε δώρα «αγαπησιάρικα», σας προτείνουμε να δηλώσετε συμμετοχή στον διαγωνισμό του Γρηγόρη στο Instagram, όπου 1 τυχερό ζευγάρι θα κερδίσει δωρεάν πρωινό για 7 ημέρες και 5 ακόμα νικητές θα κερδίσουν δωρεάν καφέ & donutάκια full πραλίνα για απόλαυση στο φουλ.

Επισκεφθείτε το κατάστημα Γρηγόρης στο λιμάνι της Παροικιάς για να δοκιμάσετε το Love Donut… και όχι μόνο… και μην ξεχάσετε να δηλώσετε συμμετοχή στον διαγωνισμό στο Instagram, γιατί μπορεί να είστε ένας από τους τυχερούς!