Επισκέψεις σε Μήλο, Κίμωλο, Σίφνο και Σέριφο, περιελάμβανε το πρόγραμμα του υποψήφιου βουλευτή Κυκλάδων με τη Νέα Δημοκρατία, Φίλιππου Φόρτωμα, το Σαββατοκύριακο, συνεχίζοντας τις επαφές του με τοπικούς φορείς και πολίτες.

Στη Μήλο…

Στη Μήλο ο κ. Φόρτωμας, αρχικά, πραγματοποίησε συνάντηση με τον Δήμαρχο Μανώλη Μικέλη, στην οποία συζήτησαν τα θέματα τοπικού ενδιαφέροντος και στη συνέχεια σε προγραμματισμένη συνάντηση ανοιχτής συζήτησης με κατοίκους και επιχειρηματίες του νησιού, είχε την ευκαιρία να δει από κοντά πολλούς φίλους, γνωστούς και υποστηρικτές του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας. Στη διάρκεια της εποικοδομητικής συζήτησης τέθηκαν μεταξύ άλλων τα θέματα υποδομών, της υγείας και ιδιαίτερα των διακομιδών, της στέγασης των εργαζομένων στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα καθώς και των ακτοπλοϊκών συνδέσεων, εν γένει.

Στη Κίμωλο…

Στην έναρξη της επίσκεψής του στη Κίμωλο, ο κ. Φόρτωμας, συναντήθηκε με τον Δήμαρχο, Κώστα Βεντούρη και τον Αντιδήμαρχο, Παναγιώτη Σάρδη, με τους οποίους συζήτησε εκτενώς για όλα τα θέματα που αποτελούν προτεραιότητα για το νησί και με τα οποία η κυβέρνηση ήδη έχει ασχοληθεί εκτενώς και θα συνεχίσει να το κάνει και την επόμενη ημέρα. Κατόπιν, ο υποψήφιος βουλευτής, συναντήθηκε με κατοίκους και επιχειρηματίες του νησιού, όπου είχε την ευκαιρία να συζητήσει μαζί τους για όλα τα θέματα της καθημερινότητάς τους.

Στη Σίφνο…

Ο κ. Φόρτωμας αρχικά επισκέφθηκε το Δημαρχείο Σίφνου και πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας με τη Δήμαρχο, Μαρία Ναδάλη. Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν τα τρέχοντα ζητήματα που απασχολούν τη δημοτική αρχή και ο σημαντικός ρόλος που διαδραμάτισε, τα τελευταία χρόνια, η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, στην ανάπτυξη του νησιού. Κατόπιν, ο υποψήφιος βουλευτής, είχε την ευκαιρία να βρεθεί στον Όρμο Φυκιάδας, στο πανηγύρι του Αγίου Γεωργίου και να συναντηθεί με τους προσκυνητές του δυσπρόσιτου ομώνυμου Ιερού Ναού. Τέλος, επισκέφθηκε περιοχές του νησιού και πραγματοποίησε πλήθος συναντήσεων με κατοίκους και επιχειρηματίες, στις οποίες τέθηκαν υπόψη του διάφορα θέματα που τους απασχολούν.

Στη Σέριφο…

Στο νησί της Σερίφου ο υποψήφιος βουλευτής είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και να συνομιλήσει με κατοίκους και επιχειρηματίες και συζήτησε μαζί τους για όλα τα έργα στο νησί. Στις συναντήσεις που πραγματοποίησε ο κ. Φόρτωμας τόνισε ότι η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας είχε όραμα, σχέδιο, στρατηγική και στόχους και απέδειξε εμπράκτως τη στήριξη των νησιών μας. Για το λόγο αυτό η επερχόμενη εκλογική αναμέτρηση είναι ιδιαιτέρως κρίσιμη για το μέλλον της χώρας αλλά και των Κυκλάδων.