Η «Φωνή της Πάρου» βρίσκεται στο γήπεδο Φιλωτίου και θα σας μεταφέρει live την εξέλιξη του αγώνα μεταξύ του Α.Μ.Σ. Φιλωτίου και της Α.Ε. Πάρου, στο πλαίσιο της Γ’ Φάσης του κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων.

Η ταυτότητα του αγώνα

Ώρα έναρξης: 14.30
Γήπεδο: Φιλωτίου Νάξου
Διαιτητής: Χατζόπουλος Σ.
Βοηθοί: Φαν Αακεν Φ., Δεγαΐτας Γ.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Α.Μ.Σ. Φιλωτίου: (Σπαής), Στ. Ψαρράς, Βασιλάκης, Μουστάκης, Ε. Γρατσίας, Λεγάκης, Πενίκου, Χότζα (77′ λ.τ. Β.Π. Βενιεράκης), Λιαρμακόπουλος, Κ. Γρατσίας (51′ Πολυκρέτης), Κ. Ψαρράς, Παραράς.
Α.Ε. Πάρου: (Αλεξανδρής), Βασιλάρης (46′ Χαριστός), Γκ. Λόκα, Παπαδόπουλος (46′ Μουράι), Γαβαλάς, Καμπάσης, Παντελαίος (53′ Κρ. Λόκα), Ε. Κρητικός, Γιαννούλης, Στ. Κρητικός, Βαθρακοκοίλης (46′ Αριανούτσος), Βασιλόπουλος (53′ Εσάι).

Η εξέλιξη του αγώνα

3′: Πρώτη φάση για την Α.Ε. Πάρου, όταν σε σουτ του Γκ. Λόκα έξω από την περιοχή η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από την εστία.

7′: Μεγάλη ευκαιρία για την Α.Ε. Πάρου, όταν σε φάουλ του Παπαδόπουλου από αριστερά, ο Βαθρακοκοίλης σούταρε στη κίνηση και η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι.

8′: Χαμένο πέναλτι για την Α.Ε. Πάρου, με τον γκολκίπερ Στ. Ψαρρά να αποκρούει την εκτέλεση του Βαθρακοκοίλη. Το πέναλτι κέρδισε ο Καμπάσης από τον Μουστάκη.

9′: Γκολ για την Α.Ε. Πάρου (0-1) με ωραία κεφαλιά “ψαράκι” του Καμπάση, έπειτα από σέντρα του Παπαδόπουλου από αριστερά.

13′: Γκολ για την Α.Ε. Πάρου (0-2) με κοντινή κεφαλιά του Γαβαλά, μετά από κόρνερ του Βασιλόπουλου από αριστερά.

17′: Νέα καλή ευκαιρία για την Α.Ε. Πάρου, όταν σε κόρνερ του Γκ. Λόκα από δεξιά ο Καμπάσης πήρε την κεφαλιά αλλά ο Κ. Γρατσίας έδιωξε σωτηρία πάνω στη γραμμή.

19′: Ευκαιρία για την Α.Ε. Πάρου, όταν σε διαγώνιο πλασέ του Βασιλόπουλου -από θέση μέσα δεξιά- ο γκολκίπερ Στ. Ψαρράς απέκρουσε σε κόρνερ.

26′: Νέα φάση για την Α.Ε. Πάρου, όταν σε αντεπίθεση ο Βαθρακοκοίλης πλάσαρε άουτ σε τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

34′: Νέο πέναλτι κέρδισε η Α.Ε. Πάρου, αυτή τη φορά σε ανατροπή του Βαθρακοκοίλη από τον Βασιλάκη. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Γιαννούλης, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα (0-3).

60′: Πρώτη φάση για το Φιλώτι, με τελική προς την αντίπαλη εστία, όταν σε απευθείας φάουλ του Χότζα ο τερματοφύλακας Χαριστός μπλόκαρε με δεύτερη προσπάθεια.

64′: Ευκαιρία για την Α.Ε. Πάρου, όταν σε σουτ του Γαβαλά από το ημικύκλιο της περιοχής ο τερματοφύλακας Στ. Ψαρράς απόκρουσε στη δεξιά γωνία του.

73′: Γκολ για την Α.Ε. Πάρου (0-4) με σκόρερ τον Κρίστι Λόκα, έπειτα από όμορφη ατομική ενέργεια και σουτ “κεραυνό” έξω από την περιοχή.

80′: Ευκαιρία για την Α.Ε. Πάρου, όταν σε σουτ του Κρ. Λόκα έξω από την περιοχή μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο τερματοφύλακας Στ. Ψαρράς.

90′: Φάση για… highlight όταν σε αναπτυγμένη αντεπίθεση της Α.Ε. Πάρου και σέντρα του Γκ. Λόκα από αριστερά, ο Αριανούτσος έπιασε καρφωτή κεφαλιά και ο Στ. Ψαρράς έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Επιμέλεια: Δημήτρης Τσερεντζούλιας

deya-parou

criosparos

bluestarferries

goldenstarferries

jmconstructions

seajets