Η «Φωνή της Πάρου» βρίσκεται στο δημοτικό στάδιο Παροικιάς και θα σας μεταφέρει live την εξέλιξη του αγώνα μεταξύ της Α.Ο. Πάρου και του Πανσιφναϊκού, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου της Β’ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων.

Η ταυτότητα του αγώνα

Ώρα έναρξης: 20.30
Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Παροικιάς
Βαθμολογική θέση: 2η / 4η
Διαιτητής: Κουζούμης Ι.
Βοηθοί: Βακόνδιος Μ., Δεγαΐτας Γ.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Α.Ο. Πάρου: (Τριανταφυλλάκος), Α. Νικολάου, Τσαντάνης, Λάμπρου (65′ Βοσινάκης), Σάμιος, Αποστολόπουλος, Αρκουλής (78′ Παπαθεοδώρου), Δαφερέρας, Φ. Πούλιος, Παντελαίος, Μουρλάς, Τριανταφυλλίδης (46′ Μαραγκουδάκης).
Πανσιφναϊκός: (Ζιώγας), Γιάχο, Γεωργούλης, Τσέλιος, Ζάσκας (92′ λ.τ. Α.Γ. Τρούλλος), Φ. Ατσόνιος, Χρ. Ατσόνιος (73′ Α. Ατσόνιος), Λυκογιάννης (28′ Α.Κ. Τρούλλος), Φράγκος, Λουκατάρης, Ζαμπέλης, Ζάρος.

Η εξέλιξη του αγώνα

4′: Πρώτη ευκαιρία για τον Α.Ο. Πάρου, όταν σε κάθετη πάσα του Φ. Πούλιου ο Παντελαίος βγήκε τετ α τετ και πλάσαρε τον αντίπαλο τερματοφύλακα που απόκρουσε με τα πόδια.

6′: Ευκαιρία για τον Α.Ο. Πάρου, όταν από πάσα του Λάμπρου και σουτ του Δαφερέρα από το όριο της περιοχής η μπάλα “έγλυψε” το δεξί κάθετο δοκάρι και κατέληξε άουτ.

8′: Πρώτη ευκαιρία για τον Πανσιφναϊκό, όταν σε απευθείας φάουλ του Χρ. Ατσόνιου ο γκολκίπερ Α. Νικολάου έδιωξε σε κόρνερ.

15′: Ευκαιρία για τον Πανσιφναϊκό, όταν σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ζάσκα η μπάλα έφυγε άουτ.

38′: Ευκαιρία για τον Πανσιφναϊκό, όταν σε αντεπίθεση ο Α.Κ. Τρούλλος μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε τον Α. Νικολάου που απόκρουσε σωτήρια.

67′: Ευκαιρία για τον Πανσιφναϊκό, όταν σε αντεπίθεση ο Λουκατάρης σούταρε στη κίνηση υπό την πίεση του Σάμιου και ο Α. Νικολάου μπλόκαρε σταθερά.

72′: Ευκαιρία για τον Α.Ο. Πάρου, όταν σε σουτ του Μαραγκουδάκη έξω από την περιοχή η μπάλα πέρασε λίγο άουτ από την αντίπαλη εστία.

85′: Ευκαιρία για τον Α.Ο. Πάρου, όταν σε κόρνερ του Δαφερέρα από δεξιά ο Παντελαίος πήρε τη κεφαλιά προς την εστία και οι αμυντικοί απομάκρυναν τον κίνδυνο.

92′: Μεγάλη ευκαιρία για τον Α.Ο. Πάρου όταν ο Δαφερέρας με ατομική ενέργεια μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε αλλά η μπάλα κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

96′: Νέα τεράστια ευκαιρία για τον Α.Ο. Πάρου, όταν σε παρόμοια φάση ο Δαφερέρας με διαγώνιο πλασέ μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα εκ νέου λίγο άουτ.

Επιμέλεια: Δημήτρης Τσερεντζούλιας

deya-parou

criosparos

bluestarferries

goldenstarferries

jmconstructions

seajets