Η «Φωνή της Πάρου» βρίσκεται στο δημοτικό στάδιο Νάξου και θα σας μεταφέρει live την εξέλιξη του αγώνα μεταξύ του ΠΑΣ Νάξου και της Α.Ε. Πάρου, στο πλαίσιο της Α’ Φάσης του κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων.

Η ταυτότητα του αγώνα

Ώρα έναρξης: 14.30
Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Νάξου
Διαιτητής: Βακόνδιος Μ.
Βοηθοί: Χατζόπουλος Σ., Δεγαΐτας Γ.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΠΑΣ Νάξου: (Μαράκης), Ξενάκης, Λαγογιάννης (68′ Κατσούλης), Πετρόπουλος, Φάρκωνας, Τόνι (68′ Χότζα), Κουφόπουλος (83′ Ρετζέπι), Ζαφείρης, Ζούλης (46′ Μαυρίδης), Χωριανόπουλος (68′ Πράσινος), Λέκκας, Βαλέττας.
Α.Ε. Πάρου: (Αλεξανδρής), Ρούσσος, Δ. Κρητικός, Παπαδόπουλος, Γαβαλάς, Καμπάσης (56′ Γκ. Λόκα), Παντελαίος (46′ Μουράι), Βασιλόπουλος (46′ Κρ. Λόκα), Ε. Κρητικός (69′ Στ. Κρητικός), Γιαννούλης (73′ Καργιώτης), Ραγκούσης, Βαθρακοκοίλης.

Η εξέλιξη του αγώνα

5′: Ευκαιρία για τον ΠΑΣ Νάξου. Σε εκτέλεση φάουλ του Ζούλη, η μπάλα έφυγε δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι.

12′: Ευκαιρία για την Α.Ε. Πάρου. Σε κόρνερ του Γιαννούλη από αριστερά, ο Γαβαλάς πήρε την κεφάλια αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

13′: Γκολ για την Α.Ε. Πάρου (0-1) με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γιαννούλη, έπειτα από ανατροπή του Ε. Κρητικού από τον Πετρόπουλο.

15′: Γκολ για την Α.Ε. Πάρου (0-2) με κεφάλια του Καμπάση, έπειτα από συνεργασία Γιαννούλη και Παντελαίου.

26′: Ευκαιρία για την Α.Ε. Πάρου. Σε σουτ του Βασιλόπουλου μέσα από την περιοχή, η μπάλα βρήκε την εξωτερική πλευρά των διχτύων.

32′: Ευκαιρία για την Α.Ε. Πάρου. Σε ωραίο σουτ του Βαθρακοκοίλη έξω από την περιοχή, ο γκολκίπερ του ΠΑΣ, Ξενάκης, έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

38′: Ευκαιρία για τον ΠΑΣ Νάξου. Σε σουτ του Κουφόπουλου έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε άουτ.

50′: Ευκαιρία για την Α.Ε. Πάρου. Σε σουτ του Ε. Κρητικού από το ύψος του πέναλτι, ο τερματοφύλακας Ξενάκης απέκρουσε σωτήρια.

53′: Γκολ για την Α.Ε. Πάρου (0-3) με ωραίο πλασέ στη κίνηση του Ε. Κρητικού, έπειτα από σέντρα του Παπαδόπουλου από αριστερά.

55′: Γκολ για την Α.Ε. Πάρου (0-4) με όμορφο διαγώνιο σουτ του Βαθρακοκοίλη μέσα από την περιοχή, μετά από κάθετη πάσα του Γιαννούλη.

65′: Ευκαιρία για τον ΠΑΣ Νάξου. Σε σουτ του Λέκκα από το ημικύκλιο της περιοχής, η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι.

69′: Γκολ για την Α.Ε. Πάρου (0-5) με σκόρερ τον Ραγκούση που έκλεψε την μπάλα, από ασυνεννοησία των αντίπαλων αμυντικών, πέρασε τον τερματοφύλακα και πλάσαρε ανενόχλητος σε κενή εστία.

78′: Ευκαιρία για την Α.Ε. Πάρου. Σε απευθείας φάουλ του Βαθρακοκοίλη από τον άξονα, ο τερματοφύλακας Ξενάκης με απόκρουση στη δεξιά του γωνία έδιωξε σε κόρνερ.

Επιμέλεια: Δημήτρης Τσερεντζούλιας