Την υποψηφιότητα του Μανώλη Καβάλλη στην Περιφερειακή Ενότητα Πάρου ανακοίνωσε η παράταξη «Μπροστά το Νότιο Αιγαίο» στο πλευρό του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, για τις επικείμενες περιφερειακές εκλογές.

Ο κ. Καβάλλης, Προϊστάμενος Αυτοτελούς Τμήματος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Πάρου, με εργασιακή εμπειρία και στον κλάδο του Τουρισμού, αναφέρει στη δήλωσή του:
«18 χρόνια είμαι παρών στα προβλήματα της καθημερινότητας του νησιού μου, στην αρχή από τη θέση του Επόπτη καθαριότητας & μετέπειτα ως Προϊστάμενος του Αυτοτελούς Τμήματος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Πάρου. Συνεργάζομαι με αξιόλογα άτομα, μαθαίνω πολλά από αυτούς και όλοι μαζί δίνουμε τον καθημερινό μας αγώνα για την επίλυση των προβλημάτων που προκύπτουν στο νησί μας. Πιστεύω ακράδαντα ότι η συνεργασία πολιτών και τοπικής αυτοδιοίκησης είναι αναγκαία σε όλους τους τομείς. Η μεγάλη μου αγάπη είναι οι αθλητικοί και πολιτιστικοί σύλλογοι, στους οποίους συμμετέχω είτε ως συντονιστής / διοργανωτής εκδηλώσεων τους είτε ως θεατής αυτών. Έχω την χαρά και την τιμή να αποδεχτώ την πρόταση κ. Χατζημάρκου να μοιραστώ τις αγωνίες μαζί του και με όλους τους συνυποψήφιους μου, να εργαστούμε όλοι μαζί για την συνέχεια της ανοδικής πορείας των νησιών μας, διατηρώντας παράλληλα την νησιωτική μας παράδοση και κληρονομιά. Κύριε Χατζημάρκο, σας ευχαριστώ για τη τιμή που μου κάνετε και δηλώνω παρών στον κοινό μας αγώνα».

Το βιογραφικό του Μανώλη Καβάλλη

Ο Μανώλης Καβάλλης είναι δημοτικός υπάλληλος στο Δήμο Πάρου, Προϊστάμενος Αυτοτελούς Τμήματος Πολιτικής Προστασίας. Σπούδασε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας. Κατά τα πρώτα χρόνια της εργασιακής του εμπειρίας, ασχολήθηκε κυρίως με τον ταξιδιωτικό τομέα, ενώ από το 2005 είναι δημοτικός υπάλληλος στον Δήμο Πάρου και από το 2022 προΐσταται του Αυτοτελούς Τμήματος Πολιτικής Προστασίας. Έχει ενεργή συμμετοχή σε αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους του νησιού.

deya-parou

criosparos

bluestarferries

goldenstarferries

jmconstructions

seajets