Η Δώρα Σαρρή-Παπακυρίλλου, που έλαβε 523 ψήφους και αναδείχθηκε πρώτη στην παράταξη του Μ. Κωβαίου στις δημοτικές εκλογές, σε ευχαριστήριο μήνυμά της αναφέρει τα εξής:

«Αγαπητοί συμπατριώτες και συμπατριώτισσες, φίλες και φίλοι Παριανοί με αισθήματα ειλικρίνειας και βαθιάς συγκίνησης θα ήθελα να σας ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου, που με τιμήσατε -για μια φορά ακόμη- με την εμπιστοσύνη και την ψήφο σας, δίνοντάς μου μια υψηλή θέση στο ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού μας “ΠΑΡΟΣ: Επιμένουμε στην Πράξη”. Μια διάκριση ευθύνης, που με γεμίζει με ακόμη μεγαλύτερη δύναμη, για να πολεμήσω ακόμη πιο δυνατά για το νησί μας και για το μέλλον των παιδιών μας.
Τα τελευταία εννέα χρόνια πορευτήκαμε μαζί και δημιουργήσαμε μια σχέση εμπιστοσύνης και ειλικρίνειας, μια σχέση προσωπική που ξεπερνά τα όρια της απλής φιλίας. Μια σχέση που τίμησα και τιμώ βαθύτατα. Ταυτόχρονα, από τη θέση που υπηρέτησα πιστεύω ότι ανταποκρίθηκα στις προσδοκίες όλων, καθώς με την παρούσα δημοτική αρχή καταφέραμε και πετύχαμε να υλοποιήσουμε, αλλά και να δρομολογήσουμε δράσεις και έργα, που στήριξαν την τοπική οικονομία, την κοινωνία, την επιχειρηματικότητα και που αναμφίβολα συνέβαλλαν στην αναβάθμιση του βιοτικού επιπέδου των κατοίκων του νησιού μας. Στη βάση αυτή, σας διαβεβαιώνω ότι θα συνεχίσω να είμαι παρούσα, πάντα δίπλα σας, δίνοντας μάχες για την περαιτέρω ανάπτυξη του όμορφου τόπου μας.
Θέλω να ευχαριστήσω θερμά την οικογένειά μου, που με στήριξε όλα αυτά τα χρόνια στη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλλα,  το Μάρκο Κωβαίο που πίστεψε σε μένα, με αξιοποίησε και με τιμά με την πολυετή φιλία του, τους συνυποψηφίους μου για τον όμορφο και έντιμο αγώνα που δώσαμε, καθώς και όλους εκείνους που στήριξαν την υποψηφιότητά μου και στους οποίους υπόσχομαι να σταθώ ξανά αντάξια των υψηλών προσδοκιών τους».