Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024
- Advertisement -spot_img

Παρέμεινε η αφαίρεση βαθμών σε Α.Ε. Πάρου και Νηρέα από την Επιτροπή Εφέσεων

Η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (Ε.Π.Ο.) αποφάνθηκε για τις ποινές των σωματείων “Α.Ε. Πάρου” και “ΑΜΕΣ Νηρέας”, μειώνοντας μεν το χρηματικό πρόστιμο (σε 500 € από 3.000 €) αλλά διατηρώντας δε την αφαίρεση των 10 βαθμών που τους επιβλήθηκε από την Ε.Π.Σ. Κυκλάδων.

Αναλυτικά η απόφαση αναφέρει:

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία της συνεδρίαση τις ακόλουθες αποφάσεις.
– Δέχεται τυπικά και εν μέρει κατ’ ουσίαν την έφεση του αθλητικού σωματείου με την επωνυμία «Αθλητική Ένωση Πάρου».
Αναγνωρίζει ότι το σωματείο υπέπεσε στην παράβαση του άρθρου 7 παρ. 1 του ΚΑΠ. Μεταρρυθμίζει την υπ’ αριθ. 31/2022 απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κυκλάδων, ως προς τα χρηματικά πρόστιμα και επιβάλλει στο εκκαλούν σωματείο χρηματικό πρόστιμο 500 ευρώ και στον πρόεδρό του Πετρόπουλο Βαζαίο χρηματικό πρόστιμο 500 ευρώ.
– Δέχεται τυπικά και εν μέρει κατ’ ουσίαν την έφεση του αθλητικού σωματείου με την επωνυμία «Αθλητικός Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Α.Μ.Ε.Σ. Νηρέας».
Αναγνωρίζει ότι το σωματείο υπέπεσε στην παράβαση του άρθρου 7 παρ. 1 του ΚΑΠ. Μεταρρυθμίζει την υπ’ αριθ. 31/2022 απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κυκλάδων, ως προς τα χρηματικά πρόστιμα και επιβάλλει στο εκκαλούν σωματείο χρηματικό πρόστιμο 500 ευρώ και στον πρόεδρό του Σιφναίο Εμμανουήλ χρηματικό πρόστιμο 500 ευρώ.

- Advertisement -spot_img

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

- Διαφήμιση -spot_img
- Διαφήμιση -spot_img