Δυναμική για μια ακόμη χρονιά η παρουσία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στην διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών Foodexpo 2024  που έγινε  στο Μetropolitan expo στην Αθήνα, με τα νησιά της να γίνονται και πάλι σημεία αναφοράς, ως προς την γαστρονομία, την αυθεντικότητα και την υψηλή ποιότητα των τοπικών προϊόντων.

Με 37 παραγωγούς από τα νησιά Ροδο, Σύρο, Ναξο, Πάρο, Κω, Κέα, Σαντορίνη, Σίκινο, Λέρο, Άνδρο, Ηρωική Νήσο Κάσο, Σχοινούσα, Τήνο, Αμοργό, με τα προϊόντα τους να εκτίθενται στο περίπτερο που είχε μισθώσει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για τον σκοπό της προβολής και της διάθεσης στη αγορά των θησαυρών αυτών που παράγονται στα νησιά μας. Παράλληλα με την έκθεση  η Λέσχη Αρχιμαγείρων Κυκλάδων και Δωδεκανήσου, υπό τον Νίκο Χριστοφόρου, γέμισε την ατμόσφαιρα της έκθεσης με αρώματα και γεύσεις του Αιγαίου.

Κρασιά, τυριά, αρτοσκευάσματα, λαδόπιτες, μέλια, μπύρες, αποστάγματα, βότανα, αλλαντικά, μελεκούνια, ντουρμάες και άλλα τυποποιημένα παρασκευάσματα από τα νησιά μας είχαν την τιμητική τους αφού από αυτά οι σεφ της λέσχης μαγείρεψαν και μάγεψαν στην κυριολεξία τους επισκέπτες.