Την υποψηφιότητα του Βαζαίου Πετρόπουλου στην Περιφερειακή Ενότητα Πάρου, για τις προσεχείς περιφερειακές εκλογές, ανακοίνωσε με δημοσίευσή του στην προσωπική του σελίδα ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου και επικεφαλής της παράταξης «Μπροστά το Νότιο Αιγαίο», Γιώργος Χατζημάρκος.

Ο κ. Χατζημάρκος έγραψε στην ανάρτησή του:

«Ο Βαζαίος Πετρόπουλος, μέλος της παράταξης μας ήδη από το 2019, μας τιμά με την παρουσία του στις προσεχείς Περιφερειακές εκλογές.
Ερωτευμένος με την ιδιαίτερη πατρίδα του, Πάρο, με εξαιρετικά επιτυχή επαγγελματική διαδρομή, γνώση της αυτοδιοίκησης από προηγούμενη υπηρεσία του σε θέση Δημοτικού και Νομαρχιακού Συμβούλου, εμπειρία και αναγνώριση στο διεθνές περιβάλλον από την θέση του Επίτιμου Προξένου της Ιταλίας στις Κυκλάδες και πάνω από όλα ενεργός πολίτης με σταθερή δράση και διακριτή παρουσία στον Αθλητισμό και τον Πολιτισμό.
Κοιτάμε Ψηλά, προχωράμε #Mprosta».

Ο κ. Πετρόπουλος δήλωσε για την υποψηφιότητά του:

«Θέλω να σας γνωστοποιήσω την πρόθεσή μου να συμμετάσχω ως υποψήφιος στις Περιφερειακές εκλογές του 2023 στην Περιφερειακή Ενότητα Πάρου. Έχοντας την τιμή να τυγχάνω της εμπιστοσύνης του πετυχημένου Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργου Χατζημάρκου και των συμπολιτών μου, καθώς δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στο νησί για δεκαετίες, νιώθω υποχρέωση και καθήκον να τους εκπροσωπήσω, ώστε να διασφαλίσω τις καλύτερες προϋποθέσεις για το μέλλον όλων μας. Δεσμεύομαι να αναζητώ με κάθε τρόπο λύσεις στα προβλήματα του νησιού μας και να παλεύω με όλες μου τις δυνάμεις για να στηρίξω την τοπική κοινωνία μας».