Συνάντηση με εργαζόμενους του δήμου Πάρου είχε το μεσημέρι της Πέμπτης (27/4) ο υποψήφιος βουλευτής Κυκλάδων με το ΚΚΕ, Αναστάσης Γκίκας.

Το δελτίο Τύπου, της ΚΟΒ Πάρου του ΚΚΕ, αναφέρει:

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η σύσκεψη του υποψήφιου βουλευτή του ΚΚΕ στις Κυκλάδες Αναστάση Γκίκα, με τους εργαζόμενους του Δήμου Πάρου. Η συμμετοχή ήταν μαζική με πάνω από 30 εργαζόμενους να συμμετέχουν στη συζήτηση στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.
Οι εργαζόμενοι εξέφρασαν τον προβληματισμό τους και την αγωνία τους για τις οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα με επίκεντρο την άναρχη ανάπτυξη του τουρισμού στο νησί μας που έχει ως αποτέλεσμα μια σειρά από αρνητικές συνέπειες στην καθημερινότητα και το βιωτικό τους επίπεδο, με κυρίαρχο ζήτημα αυτό της στέγασης.
Από τον Αναστάση Γκίκα εκφράστηκε η ξεκάθαρη άποψη του ΚΚΕ πως σε ένα νησί που στηρίζεται οικονομικά στον τουρισμό, θα πρέπει να υλοποιηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε η ανάπτυξη και η τουριστική κίνηση να εξυπηρετεί τους επισκέπτες αλλά και τους νησιώτες, τους εργαζόμενους, τους μικρομεσαίους αυτοαπασχολούμενους.
Σε αυτά τα πλαίσια αναδείχθηκε η σημασία που θα έχει να εκλεγεί φέτος βουλευτής Κυκλάδων από το ΚΚΕ ώστε η φωνή των νησιωτών, των Παριανών να ακούγεται δυνατά και μέσα στη Βουλή.