Ξυπνάτε με χαμόγελο και ξεκινάτε τη μέρα σας με δυναμισμό και ευεξία. Οργανώνετε το  πρόγραμμά σας και κάπου εκεί, θυμάστενα εξασφαλίσετε μερικές στιγμές απόλαυσης. Ας πούμε της απόλαυσης που επιφυλάσσει μία φρεσκοφτιαγμένη σαλάτα με εκλεκτές πρώτες ύλες σε μοναδικά γευστικούς συνδυασμούς.

Η υψηλή περιεκτικότητα των λαχανικών σε βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία και φυτικές ίνες είναι ο βασικός λόγος για να εντάξετε τη σαλάτα στην καθημερινή σας διατροφή και να επιλέξετε αυτή που σας αρέσει.

Αν είσαι είστε από τους φανατικούς  οπαδούς του τόνου σε συνδυασμό με ένα όσπριο, τότε η επιλογή σας είναι ξεκάθαρη: σαλάτα με φακές Φαρσάλων και τόνο. Μια θρεπτική πηγή φυτικών ινών, πρωτεϊνών και σιδήρου που θα σας συναρπάσει.

Αν  πάλι η διάθεσή σας θέλει να φέρει στην επιφάνεια εμπειρίες από οικογενειακές συγκεντρώσεις, σας προτείνουμε τον ντάκο με κριθαρένιο παξιμάδι. Δυνατό άρωμα Μεσογείου και αγαπημένη γεύση σε ένα μπολ.

Σε περίπτωση που αναζητάτεμία διαφορετική πρόταση, όπου η γεύση συναντά την οπτική απόλαυση, τότε πρέπει να δοκιμάσετε τη σαλάτα κοτόπουλο με τρίχρωμη κινόα.

Και αν οι προτιμήσεις σας είναι πιο παραδοσιακές τότε οι σαλάτες Chef και Caesar’s, είναι αυτό που ζητάτε.

Όποια κι αν είναι, η προτίμησή σας, επισκεφθείτε το κατάστημα Γρηγόρης στο λιμάνι της Παροικιάς, δοκιμάστε τις ευφάνταστες & δροσερές σαλάτες του Γρηγόρη και… καλή σας απόλαυση!