Από τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πάρου-Αντιπάρου «Παναγιώτης Καλλιέρος» λάβαμε το παρακάτω δελτίο Τύπου:

«Οι εκπαιδευτικοί της Πάρου δεν ξεχνάμε ότι πριν από μια δεκαετία μέλος μας έπεσε θύμα επίθεσης και άγριου τραμπουκισμού από τον γνωστό σε όλους για τις μεθόδους του Ν. Μίχο.
Με λύπη πληροφορούμαστε ότι συγκεκριμένη ομάδα συμπολιτών μας, οι οποίοι προσπαθούν μάλιστα να κρύψουν τις σχέσεις τους με τους νεοναζί εγκληματίες μέλη της εγκληματικής οργάνωσης της Χ.Α., προσπαθεί να συμμετέχει στους εορτασμούς και τις εκδηλώσεις των κοινοτήτων του νησιού μας.
Δεν μπορούμε παρά να καταδικάσουμε και να αποδοκιμάσουμε κάθε προσπάθεια συμμετοχής της συγκεκριμένης ομάδας στις  εορταστικές εκδηλώσεις τιμής της εθνικής μας ανεξαρτησίας. Η 25η Μαρτίου είναι μέρα απόδοσης τιμής και μνήμης σε όλους όσοι έδωσαν τη ζωή τους για να μπορούμε εμείς σήμερα να απολαμβάνουμε ελεύθεροι τις χαρές της ζωής. Δεν μπορούν στοιχεία που θεωρούν τον εαυτό τους μέλη της άριας φυλής και όλους τους άλλους παιδιά ενός κατώτερου θεού, δεν μπορούν στοιχεία που χρησιμοποιούν τις εκφράσεις “χτυπήστε το αριστερό” και “φάλαγγες
, να έχουν θέση και ρόλο σε οποιαδήποτε εκδήλωση στο νησί μας.
Όπως έγραψε κ τραγούδησε ο αγαπημένος σε όλους μας Μάνος Λοΐζος “Δε θα περάσει ο φασισμός
“».