Με ανακοίνωσή της η Επιτροπή Συνταξιούχων Πάρου-Αντιπάρου γνωστοποιεί ότι συμμετέχει στην απεργία της 1η Μαΐου και καλεί σωματεία, συλλόγους και φορείς στις 12:00 στην πλατεία «Μαντώ Μαυρογένους» σε συγκέντρωση για να τιμηθεί η εργατική Πρωτομαγιά.

Η ανακοίνωση της Επιτροπής Συνταξιούχων:

«Τιμάμε τους αγώνες της εργατικής τάξης, τιμάμε τους νεκρούς της τάξης μας που έδωσαν τη ζωή τους για να ξημερώσουν καλύτερες μέρες για εμάς και τις οικογένειές μας. Δίνουμε υπόσχεση να συνεχίσουμε πιο δυναμικά, στο δρόμο του αγώνα, μέχρι την τελική νίκη, μέχρι να πάψει η εκμετάλλευση, για έναν κόσμο δίκαιο, χωρίς φτώχεια, πολέμους και προσφυγιά.
Η πρωτομαγιά δεν είναι αργία είναι απεργία! Ομοσπονδίες και σωματεία τιμούν την ημέρα που είναι αφιερωμένη στους αγώνες της εργατικής τάξης.
Οι συνταξιούχοι μαζί με τους εργαζόμενους παίρνοντας τη σκυτάλη από τους μεγάλους απεργιακούς αγώνες τόσο στις 17 Απριλίου όσο και στις 28 Φλεβάρη συμμετέχουν δυναμικά στις συγκεντρώσεις σέ όλη την Ελλάδα, σε όλο τον κόσμο, διεκδικώντας συλλογικές συμβάσεις εργασίας, αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις, μέτρα προστασίας σε όλους τους χώρους δουλειάς, αλλά και απεμπλοκή της χώρα από τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς.
Η επιτροπή συνταξιούχων Πάρου και Αντιπάρου θα συγκεντρωθούμε στην πλατεία Μαντώ Μαυρογένους, την 1 Μάη στις 12:00, από το δικό μας μετερίζι θα τιμήσουμε την εργατική Πρωτομαγιά με συμβολική κατάθεση στεφάνου.
Καλούμε όλους, σωματεία, συλλόγους και φορείς να τιμήσουμε μαζί την μέρα και τούς νεκρούς μας της εργατικής τάξης. Ζήτω η 1η Μάη κι η πάλη η ταξική».