Στις 10-13 Μαρτίου, πραγματοποιήθηκε για τους μαθητές της Α και Β’ Λυκείου, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων «Γιάγκος Αργυρόπουλος», του Γενικού Λυκείου Πάρου, σε συνεργασία με τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του ΓΕ.Λ. μια διαφορετική ημερίδα επαγγελματικού προσανατολισμού, με προσκεκλημένους τους «Unique Minds»
Οι «Unique Minds», είναι μια ομάδα φοιτητών από διάφορες σχολές, οι οποίοι ταξίδεψαν από την Αθήνα κι επισκέφτηκαν το ΓΕ.Λ.για 3η συνεχή χρονιά, προκειμένου να ενημερώσουν τους μαθητές και τις μαθήτριες του σχολείου για τις επαγγελματικές επιλογές και προοπτικές που διανοίγονται από διάφορες πανεπιστημιακές σχολές, μιλώντας στη δική τους γλώσσα.
Συζήτησαν μαζί τους για όλα τα θέματα που τους απασχολούν σχετικά με τις σπουδές τους, την αγορά εργασίας και το επαγγελματικό τους μέλλον.
Ακόμα, σε σχετική ανακοίνωση από το ΓΕΛ Πάρου σημειώνεται: «Θερμές ευχαριστίες στους φοιτητές Παύλο Συμεντή – πτυχιούχο Α.Σ.Ο.Ε., Παυλίνα Λουκή -τελειόφοιτο Νομικής Σχολής Παν/μιου Αθηνών, Στέφανο Μπολονάκη, -πτυχιούχο Ε.Μ.Π. Αθηνών, Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών και Άρτεμις Αποστόλου – πτυχιούχο Ιατρικής Σχολής Αθηνών, οι οποίοι ήταν για δύο μέρες κοντά στους μαθητές μας και τους ταξίδεψαν «επαγγελματικά» στους διαδρόμους των διαφόρων σχολών!».
Τέλος, η διεύθυνση του σχολείου απευθύνει ονομαστικά ευχαριστίες στους ευγενικούς χορηγούς της εκδήλωσης.