Από σήμερα Τετάρτη 28 Ιουνίου έως και την Παρασκευή 7 Ιουλίου και ώρα 23:59, θα μπορούν να υποβάλουν «Ηλεκτρονική Αίτηση», όσοι/ες επιθυμούν να εγγραφούν, να ανανεώσουν την εγγραφή τους στο Γενικό Λύκειο Πάρου ή να μετεγγραφούν σε οποιαδήποτε τάξη Δημόσιων Ημερήσιων και Εσπερινών ΓΕ.Λ. – ΕΠΑ.Λ. και ημερήσιων Π.ΕΠΑ.Λ., για το σχολικό έτος 2023-2024.
Οι αιτήσεις υποβάλλονται μέσω της εφαρμογής «e-εγγραφές», στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://e-eggrafes.minedu.gov.gr, ή μέσω της διαδικτυακής πύλης: https://www.gov.gr/ipiresies/ekpaideuse/eggraphe-se-skholeio/eggraphe-ananeose-eggraphes-se-geniko-kai-epaggelmatiko-lukeio.

Ερωτήσεις – Απαντήσεις προς Γονείς & Κηδεμόνες

  • Εάν εμφανιστεί «Δεν βρέθηκε μαθητής/τρια στο Πληροφοριακό Σύστημα του Σχολείου (myschool) με τα στοιχεία που δώσατε», προσπαθήστε ξανά, αφού πρώτα ελέγξετε την ορθότητα των ακόλουθων στοιχείων: Αριθμός Μητρώου, Σχολείο τελευταίας φοίτησης, Ημερομηνία Γέννησης.
  • Εάν εμφανιστεί «Δεν έχει δηλωθεί κηδεμόνας για τον/τη μαθητή/τρια, για τον/την οποίο/α γίνεται η υποβολή της αίτησης», απευθυνθείτε στον/στη Διευθυντή/ντρια του Σχολείου όπου φοιτά ο/η μαθητής/τρια, προκειμένου να ορίσει τον κηδεμόνα του/της μαθητή/τριας στο Πληροφοριακό Σύστημα του σχολείου (myschool).
  • Σε περίπτωση που συνεχίσετε να αντιμετωπίζετε προβλήματα επικοινωνήστε με το τηλέφωνο 2284021270, καθημερινά (εκτός Σαββατοκύριακου) από τις 10:00 έως τις 13:00.
bluestarferries

goldenstarferries