Ο Ναυτικός Όμιλος Νάουσας Πάρου «Ναϊάς», με την υποστήριξη του Κοινοτικού Διαμερίσματος Νάουσας, διοργανώνει Εργαστήρι Κατασκευής Χαρταετού για μικρούς και μεγάλους, την Κυριακή 17 Μαρτίου από τις 11:00 έως τις 14:00 στην αυλή της «Villa Ekavi», στη Πλατεία της Νάουσας (δίπλα από το εστιατόριο Πιάτσα).

Έμπειροι κατασκευαστές χαρταετών θα δείξουν πως φτιάχνονται τα διάφορα είδη, όπως καπλάνες, στεφανωτά, άστρα και διαολάκια και θα βοηθήσουν να φτιάξει ο καθένας τον δικό του χαρταετό.

Τα παιδιά που θέλουν να συμμετέχουν θα πρέπει να συνοδεύονται και να φτιάξουν τους χαρταετούς μαζί με τους γονείς τους, ενώ όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση, θα ήταν χρήσιμο ο καθένας να φέρει τα δικά του υλικά: Καλάμια ή ξύλινα πηχάκια, κόλλες χαρτί για χαρταετούς, εφημερίδες και περιοδικά, υγρή κόλλα στιγμής, σπάγκο, καλούμπα (για το πέταγμα την Καθαρή Δευτέρα), ψαλίδι.

«Ευχαριστούμε την οικογένεια Παππά για την παραχώρηση του χώρου. Το πρωί της Καθαράς Δευτέρας, σας περιμένουμε όλους στον Άι Γιάννη τον Δέτη, να γεμίσουμε τον ουρανό του Πάρκου με πολύχρωμους χαρταετούς», καταλήγει η ανακοίνωση του «Ναϊάς».

deya-parou

criosparos

bluestarferries

goldenstarferries

jmconstructions

seajets