Το Κέντρο Πρόληψης «Θησέας Κυκλάδων» πρόκειται να υλοποιήσει σεμινάρια για γονείς μικρών παιδιών και εφήβων στην Πάρο. Στόχος των σεμιναρίων είναι η υποστήριξη των γονέων στον ιδιαίτερα απαιτητικό και συνάμα ενδιαφέροντα ρόλο τους, όπως αυτός διαμορφώνεται στη σημερινή πραγματικότητα.

Στις συναντήσεις οι γονείς θα έχουν τη δυνατότητα να μοιραστούν απόψεις, εμπειρίες, προβληματισμούς, να κατανοήσουν περισσότερο τη συμπεριφορά και τις ανάγκες των παιδιών τους, ανάλογα με την αναπτυξιακή τους φάση, να αναπτύξουν σημαντικές δεξιότητες που θα διευκολύνουν το έργο τους, ενώ παράλληλα θα ενδυναμωθούν μέσα από την αλληλεπίδραση με άλλους γονείς σε ένα ασφαλές και υποστηρικτικό πλαίσιο.

Θα πραγματοποιηθούν ξεχωριστά τμήματα για γονείς μικρών παιδιών και για γονείς εφήβων. Κάθε σεμινάριο θα υλοποιηθεί σε 7 εβδομαδιαίες συναντήσεις, με σταθερά μέληκάθε Τετάρτη είτε πρωί 10.00-12.00 είτε απόγευμα 18.00-20.00, ανάλογα με τη δυνατότητα του κάθε συμμετέχοντα.

Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν στον χώρο του Κέντρου Πρόληψης στην Παροικιά (Εμπορικό Κέντρο Μπιζά, Ζωοδόχος Πηγή), με έναρξη το Νοέμβριο.

Για περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 22840 24745, καθημερινά 9.00-15.00, έως και την Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2023.