Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024
- Advertisement -spot_img

Την Πέμπτη (26/1) συνεδριάζει το Δ.Σ. Αντιπάρου

Την προσεχή Πέμπτη (26/1) και ώρα 6.30 μ.μ., στο κτίριο του ΚΕΠ, θα πραγματοποιηθεί η τακτική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αντιπάρου, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Θέμα 1ο: Λήψη απόφασης ή μη για αλλαγή χωροθέτησης υλοποίησης έργου «Έργα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Δήμου Αντιπάρου, με κωδικό ΟΠΣ 5056570».

Θέμα 2ο: Εξουσιοδότηση δημάρχου για «Υπογραφή σύμβασης για τη λήψη τεχνικής βοήθειας από τον Συμβουλευτικό Κόμβο Ενεργειακής Φτώχειας της ΕΕ».

Θέμα 3ο: Εξουσιοδότηση δημάρχου για «Υπογραφή καταστατικού Δικτύου Μπλε Δήμων».

Θέμα 4ο: Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου Αντιπάρου με τον αναπληρωτή του, ως μέλους της γνωμοδοτικής επιτροπής ανέλκυσης, απομάκρυνσης ή εξουδετέρωσης ναυαγίων ή πλοίων του Λιμεναρχείου Πάρου για το έτος 2023.

Θέμα 5ο: Ορισμός εκπροσώπων του Δήμου Αντιπάρου με τον αναπληρωτή του, ως μέλους της ομάδας σχεδίασης και αντιμετώπισης περιστατικών ρύπανσης από πετρέλαιο και άλλες επιβλαβείς ουσίες του Λιμεναρχείου Πάρου για το έτος 2023.

Θέμα 6ο: Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου Αντιπάρου με τον αναπληρωτή του για τη συγκρότηση επιτροπής αναφορικά με τα ταχύπλοα σκάφη και λοιπά θαλάσσια μέσα αναψυχής και τοποθέτηση πλωτών εξέδρων για εποχική χρήση του Λιμεναρχείου Πάρου για το έτος 2023.

- Advertisement -spot_img

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

- Διαφήμιση -spot_img
- Διαφήμιση -spot_img