Η Σαρακοστή, η περίοδος που είναι συνώνυμη με την παράδοση και την προετοιμασία για το Πάσχα, έχει μπει για τα καλά! Σημαντικό κομμάτι της, είναι φυσικά και η νηστεία. Για τον λόγο αυτόν, οι 7 εβδομάδες της Σαρακοστής, αποτελούν μια καλή αφορμή για αρκετούς από εμάς, να υιοθετήσουμε διαφορετικές διατροφικές συνήθειες και να εντάξουμε νηστίσιμες επιλογές στην καθημερινότητά μας.

Ο Γρηγόρης το γνωρίζει αυτό καλά και γι’ αυτό έχει επιλέξει τα ιδανικά υλικά, έχει βρει τις καλύτερες συνταγές, και υποδέχεται καθημερινά όλους εκείνους που νηστεύουν ή που αναζητούν κάτι γευστικά ξεχωριστό. Η πλούσια γκάμα του Γρηγόρη διαθέτει προτάσεις για κάθε στιγμή της ημέρας. Χειροποίητες παραδοσιακές πίτες, φρεσκοφτιαγμένες μπαγκέτες και τορτίγιες, σαλάτες όλο γεύση και δροσιά, φρεσκοψημένα κουλούρια, λαχταριστά γλυκίσματα και γευστικά συσκευασμένα σνακ.

Φυσικά, επειδή ο καφές δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από την Σαρακοστή, ο Γρηγόρης προσφέρει vegan cappuccino ή vegan freddo cappuccino με ρόφημα καρύδας, αμυγδάλου ή σόγιας που υπόσχονται να μας φτιάξουν τη μέρα και να μας προσφέρουν την απόλυτη γευστική εμπειρία του αγαπημένου μας καφέ!

Μία επίσκεψη στο κατάστημα Γρηγόρης, στο λιμάνι της Παροικιάς, θα μετατρέψει τη νηστεία στην πιο γευστική απόλαυση. Άλλωστε, όποιος ισχυρίζεται ότι η Σαρακοστή στερείται σε γεύσεις, σίγουρα δεν έχει περάσει από τον Γρηγόρη!

Καλή Σαρακοστή σε όλους!