Το δύο στα δύο πέτυχαν, το απόγευμα της Κυριακής (19/11) στο δημοτικό στάδιο Παροικιάς, οι ομάδες Κ12 και Κ16 του Α.Ο. Πάρου απέναντι στα αντίστοιχά τμήματα του Νηρέα και μάλιστα με το ίδιο σκορ (4-0).

Πρώτη νίκη για την Κ12

Την πρώτη νίκη τους στο πρωτάθλημα Κ12 πανηγύρισαν οι πιτσιρικάδες του Στάθη Τριανταφυλλίδη, καθώς κέρδισαν με 4-0 τον Νηρέα στο δεύτερο επίσημο φετινό τους παιχνίδι (έχουν και μία ισοπαλία, 1-1, με τον Α.Π.Σ. Κύθνου), για τον 3ο όμιλο.
Ο Α.Ο. Πάρου πέτυχε από δύο τέρματα σε κάθε ημίχρονο, τα οποία προήλθαν από τους Μαντάν στο 21’, Κοβάτσι στο 26’, Δαβερώνα (αυτογκόλ) στο 36’ και Αρκά στο 42’. Από την άλλη πλευρά, συγχαρητήρια αξίζουν και στα παιδιά του Νηρέα που αγωνίστηκαν και είχαν τις δικές τους ευκαιρίες, αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν.

Α.Ο. Πάρου: (Τριανταφυλλίδης), Πάσσος (58’ Αλιπράντης), Πατέλης, Αρκάς (49’ Α. Πούλιος), Κοβάτσι (49’ Τριαντάφυλλος), Μαντάν (55’ Ηλιόπουλος), Χριστούλας, Βασταρδής (58’ Ρουσουνέλης), Χανιώτης (55’ Μαραγκουδάκης), Γιάνκου.
Α.Μ.Ε.Σ. Νηρέας: (Παπαδάκης), Γαβαλάς, Μονδρέας (31’ Παντελαίος), Δαβερώνας, Δ. Σκιαδάς, Γ. Σκιαδάς (41’ Παπαδάκης), Δημητρέλιας, Κορτιάνος (41’ Χριστοφορίδης), Κανέλλης, Πετρόπουλος (41’ Τσαχπίνης).

Έμεινε στην κορυφή η Κ16

Μία ευρεία νίκη με σκορ 4-0 πέτυχε η Κ16 του Α.Ο. Πάρου, επικρατώντας του συντοπίτη Νηρέα, που την διατηρεί στην κορυφή της βαθμολογίας του 2ου ομίλου με 7 βαθμούς (2 νίκες και 1 ισοπαλία).
Η ομάδα του Δημήτρη Τριανταφυλλάκου δεν εντυπωσίασε με την εμφάνισή της, εκμεταλλεύτηκε όμως στο έπακρο τα αντίπαλα αμυντικά λάθη και ήδη από το ημίχρονο είχε «χτίσει» μία διαφορά τριών τερμάτων, με σκόρερς τον Ερνέστο Κεβάνι στο 4’ και τον Ιάκωβο Παντελαίο στο 19’ και 39’. Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε, ο Α.Ο.Π. βρήκε και τέταρτο τέρμα ξανά με τον Κεβάνι στο 47’, ενώ ο Νηρέας προσπάθησε ν’ απειλήσει με αντεπιθέσεις και στημένες φάσεις.
Σημειώνεται ότι, ο Α.Ο. Πάρου ολοκλήρωσε το παιχνίδι με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Ρομέο Γκιόνι με δύο κίτρινες κάρτες (23’, 49’).

Α.Μ.Ε.Σ. Νηρέας (Παπαδάκης), Γ. Τσαχπίνης (65’ Σούλι), Ι. Σκιαδάς (58’ Γαβαλάς), Ντίτσα, Κρητικός, Ελσάκα (58’ Μουτζουρούλιας), Μ. Ζουμής, Κανέλλης, Θαλασσινός, Ν. Τσαχπίνης, Μπελούκης (65’ λ.τ. Ν. Σκιαδάς), Καλαφάτης (41’ Ρόκου).
Α.Ο. Πάρου: (Τριανταφυλλάκος), Αγγ. Σαρρής, Μπεκιά, Βαρθακούρης (66’ Τσουνάκης), Μπέτσα, Καρόσι, Γκιόνι, Γκέκα (58’ Σκιαδάς), Μελανίτης (66’ Πετρόπουλος), Παντελαίος, Κεβάνι, Κουγιούφας (51’ Δ. Σαρρής).