Το απόγευμα της Κυριακής (10/3) μικροί και μεγάλοι από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου «ΜΕΑΣ Ωλίαρος – Ναυτικού Ομίλου» ξεκίνησαν τη πομπή λαμπαδοφόρων από την Αγία Μαρίνα, περνώντας από τον πεζόδρομο και καταλήγοντας στην πλατεία Αγίου Νικολάου. Εκεί, το χορευτικό του Συλλόγου Γυναικών παρουσίασε τον «Αγέρανο» της Αντιπάρου με νέα στιχάκια γραμμένα από την Ευαγγελία Παλαιολόγου, που τραγούδησε με την χοροδιδάσκαλο Κατερίνα Νίκα, ενώ στη συνέχεια τα κορίτσια του χορευτικού έπλεξαν με χάρη το «Γαϊτανάκι των χρωμάτων» και διασκέδασαν το πλήθος με το μουσικοχορευτικό παιχνίδι «Σκούπα».

Οι ρυθμοί της αποκριάς ξεσήκωσαν τον κόσμο, που χόρεψε στην πίστα, ενώ προσφέρθηκαν παραδοσιακά ραβιόλια, φτιαγμένα από τον Σύλλογο Γονέων Νηπιαγωγείου-Δημοτικού, τον Σύλλογο Γονέων Γυμνασίου και τον Σύλλογο Διασωστών.

Το νέο καρναβαλικό ραντεβού στην Αντίπαρο είναι αυτό τριήμερο, το τελευταίο της αποκριάς, όπου για την Παρασκευή (15/3, 17:00) έχει προγραμματιστεί αποκριάτικο πάρτυ για παιδιά, την Κυριακή (17/3, 10:00) θα πραγματοποιηθεί ποδηλατάδα και κατασκευές χαρταετών και μασκών, ενώ την Καθαρά Δευτέρα (18/3, 17:00) θα ολοκληρωθούν οι δράσεις με την μεγάλη παρέλαση του Καρνάβαλου και των ομάδων – συλλόγων.

Υπενθυμίζεται ότι, συνδιοργανωτές των Καρναβαλικών εκδηλώσεων είναι ο δήμος Αντιπάρου με την Ομάδα Πολιτιστικών Εκδηλώσεων και όλοι οι Σύλλογοι του νησιού.