Σε αντίθεση με το πρώτο ματς απέναντι στη Μύκονο, ο Α.Ο. Πάρου στον μικρό τελικό ήταν καλύτερος και πιο ουσιαστικός, φθάνοντας στη νίκη με σκορ 3-0 απέναντι στον Πανθηραϊκό και πανηγυρίζοντας έτσι την 3η θέση.

Στο πρώτο ημίχρονο οι ποδοσφαιριστές του Α.Ο.Π. ήταν πιο κινητικοί και οι προσπάθειές τους καρποφόρησαν στο 20’, όταν μετά από μακρινή μεταβίβαση του Μπέτσα στον Μαραγκουδάκη ο τελευταίος γύρισε τη μπάλα παράλληλα στην περιοχή και ο Αλιφιέρης με κοντινό πλασέ άνοιξε το σκορ (1-0). Μάλιστα, ο σκόρερ της Παριανής ομάδας στο 39’ έχασε μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά του, όταν σε κάθετη πάσα του Ζέλα, πλάσαρε λίγο άουτ από θέση τετ α τετ.

Στην επανάληψη ο Α.Ο.Π. έψαξε περισσότερο το γκολ, είχε επιθετικό μονόλογο και δημιούργησε αρκετές προϋποθέσεις, με τον αντίπαλο γκολκίπερ Παπαϊωάννου να κρατάει «ζωντανή» την ομάδα του μέχρι τις καθυστερήσεις. Εκεί, η Παριανή ομάδα έφθασε στην επίτευξη δύο τερμάτων, δίνοντας πανηγυρικό τόνο στη νίκη της, με πλασέ των Γκιόνι στο 83’ και Αλιφιέρη στο 86’, έπειτα από ωραίες συνεργασίες.

Α.Ο. Πάρου: (Τριανταφυλλάκος), Πετρόπουλος (82’ Μανιώτης), Μαραγκουδάκης, Κρίσπης, Σταυρόπουλος (41’ Γκιόνι), Μπέτσα, Βοσινάκης, Ζέλα, Μπίμπα (82’ Κοντός), Παντελαίος (41’ Αδάμ), Αλιφιέρης, Ρούσσος (62’ Γκέκα).
Πανθηραϊκός: (Κρεμμύδας), Παπαϊώννου (76’ Δ. Παναγιώτου), Μπούσι (59’ Φύτρος), Καραγιάννης, Χαϊνταράι (76’ Παναγιώτου), Τσάνο (41’ Μέσι), Σέχου (76’ Μαρτίδης), Καβαλλάρης, Μοσχάτος, Μέμα, Παπαβασιλείου (44’ Λιγνός), Ζαμπέλης.